3 aylar karşılama mesajları 2022 yeni Recep ayı hadisli kutlama sözleri haberi

3 aylar karşılama mesajları 2022 yeni Recep ayı hadisli kutlama sözleri, Gündem Haberleri.

3 aylar karşılama mesajları 2022 yeni Recep ayı hadisli kutlama sözleri haberi
01 Şubat 2022 - 20:37
3 aylar karşılama mesajları 2022 yeni Recep ayı hadisli kutlama sözleri, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

Fazileti, affı ve maneviyatı bol 3 aylar yarın başlıyor. Mübarek Ramazan ayının habercisi olan 3 ayları yerine getirmek, sevdiklerinizi mutlu etmek için en güzel mesajları sizler için derledik. 3 aylara özel en hoş resimli mesajlar ve 3 ayları karşılama sözleri ve Recep ayı hadisli anma mesajları haberimizde.

Müslüman aleminin dört gözle beklediği, her gününde bambaşka faziletlerin olduğu kutsal 3 aylar yarın yani 2 Şubat Çarşamba günü başlıyor. 11 ayın sultanı Ramazan'ın habercisi 3 aylara özel en hoş resimli mesajlar ve 3 aylar kutlama mesajları derlemesi haberimizde.

Recep, Şaban ve Ramazan ayı olan ve kutsal farzedilen 3 aylar yarın başlıyor. Fazilet doymuş bu günde eller semaya açılacak ve merhatemi bol Allah'a dualar edilecek. Sizler için hazırladığımız 3 aylar resimli mesajlarını sevdiklerine yollayabilir, onların dualarında yer alabilirsiniz. WhatsApp Facebook, ve twitter'dan da paylaşabileceğiniz 2022 en yeni 3 aylar mesajları haberimizde.

* Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevlaya yöneldiği kutsal üç aylarınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim. * İlahi esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu aylarda dualarda birleşmek dileğiyle, Üç aylarınız kutsal olsun…

* Allah ’ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz kültürlü olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Üç aylarınız mübarek olsun…. * Geçmişin bugünle, ışığın gölgeyle umudun gerçekle, üzüntünün neşeyle, öfkenin sevgiyle barıştığı nice üç aylara..

* Sen pek bir insan ol ki akıllar dursun, sen ona buna değil Allah ’a kulsun, ziynetler içinde parlayan bir nursun, senin gibi bir dostun üç ayları kutsal olsun. * Fani Dünyanın padişahı değilim. Gönül hırkalarını yamar giyerim. Dostlarla ağlar, dostlarla gülerim. Siz sevdiklerime, bahtı açık üç aylar dilerim.

* Yakınlık ne mekânda ne zamandadır yalnızca eller yukarı kalktığında aklına gelenler yakın olduklarındır. Üç aylarınız mübarek olsun.. * Kalpler vardır sevgiyi paylaşmak için, ahali vardır dostluğu yaşatmak için, günler vardır kutlamak ve affetme istemek için. Üç aylarınız mübarek olsun..

* Her tomurcuk yeni bir gülün, her gül yeni bir baharın, her kandil yeni rahmetlerin habercisidir. Rahmet ve mağfiret dolu üç aylar geçirmenizi dileriz. * Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında yaşam bulacağı bu günlerde dua bahçesinde yeşeren fidan edinmek dileğiyle.. Üç aylarınız mübarek olsun.

* Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bu günlerde düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle.. Üç ayların kutsal olsun.. * Güneşin hoş yüzü, yüreğine dokunsun, kâbuslar senden uzakta, melekler başucunda dursun. Güneş böylece bir geceye doğsun ancak, duaların kabul, Üç ayların kutsal olsun..

* Üç aylarınız kutsal olsun! Kalpleriniz imanla dolsun! Nice üç aylara.. Allah ’ın adıyla başladığınız her işinizde başarılar dilerim. Üç aylarınız mübarek olsun.. * Uzlaştırma ve sevginin birleştiği, dostlukların daha çok büyüdüğü, hüzünlerin azaldığı, olur ya durgun şayet bitkin, yinede mutlu ve umutlu nice uğurlu üç aylara.

* Mevla çekirdeğe orman gizlemiş, yılanın zehrine deva gizlemiş, tahıl adam başına harman gizlemiş, kutsal gecelere cennet gizlemiş, Üç aylarınız kutsal olsun.. * Günler bize dostların güzelliği ile geceler onların duaları ile kutsal oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamız sizlerin sevgisi. Üç aylarınız mübarek olsun.. Duanız kabul, ameliniz makbul, hizmetiniz daim, saadetiniz kaim olsun. Üç aylarınız kutsal olsun..

* Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kâinatın en hoş gülünün kokusunun üzerinizde olması temennisiyle. Üç aylarınız kutsal olsun.. * Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı sevinç dolsun günlerine, bin bir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, Üç ayların kutsal olsun..

* Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Üç aylarınız kutsal olsun..

* Rabbimden çiçek istedik kırları verdi, ağaç istedik ormanları verdi, su istedik denizleri verdi, dost istedik seni verdi. Üç ayların mübarek olsun kardeşim.. Ölümsüz sevgiler namına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Üç aylarınız kutsal olsun…

3 aylar karşılama mesajları 2022 yeni Recep ayı hadisli kutlama sözleri, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum