41 yaşındaki müzisyenden kahreden haber

Meşhur müzisyen Trevor Strnad ’ın hayatını kaybettiği haberi, grubu Black Dahlia Murder göre sosyal ağ hesaplarından 11 Mayıs Çarşamba günü duyuruldu. Daily Mail ’in haberine göre, Instagram ve Facebook ’taki siyah bir fonla yapılan izah etme, “Trevor Scott Strnad ’ın ve.

41 yaşındaki müzisyenden kahreden haber
13 Mayıs 2022 - 21:59

Meşhur müzisyen Trevor Strnad ’ın hayatını kaybettiği haberi, grubu Black Dahlia Murder göre sosyal ağ hesaplarından 11 Mayıs Çarşamba günü duyuruldu.

Daily Mail ’in haberine göre, Instagram ve Facebook ’taki siyah bir fonla yapılan izah etme, “Trevor Scott Strnad ’ın vefatını derin bir üzüntüyle duyuruyoruz. Sevgili oğlum, erkek kardeş ve 'iyi zamanların çobanı', onunla tanışan cümbür cemaat tarafından sevilirdi” diye başladı.

Grubun hayatta kalan üyeleri, Strnad ’ı “müzikle ilgili her şeyin yürüyen bir ansiklopedisi” olarak adlandırarak devam ettiler.

 

ÖLÜM NEDENİ İNTİHAR MI?

Izah Etme, “O bir kucaklayıcı, bir yazan ve doğrusu dünyanın en büyük ziyafet sanatçılarından biriydi. Şarkı sözleri, dünyaya hikayeler, büyüler, nefret ve kapris sağladı. Sizi aklında bulundurmak onun hayatıydı” diye devam etti.

Müzisyenin resmi vefat nedeni belirtilmese de, sosyal medyada yapılan açıklamanın sonunda Ulusal İntiharı Önleme Hayat Hattı ’nın telefon numarası yer alıyordu.

2001 yılında Amerika ’da merhum müzisyen Strnad tarafından kurulan grubun adı, Los Angeles ’taki en eski adli vakalardan birine dönüşen ve Black Dahlia olarak da bilinen 22 yaşındaki Elizabeth Short ’un 1947 yılında öldürülmesinden geliyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum