Adana'da nefret! Anne ile kızını başından vuran cinayet şüphelisi yeniden aranıyor haberi

Adana'da nefret! Anne ile kızını başından vuran cinayet şüphelisi yeniden aranıyor, Gündem Haberleri.

Adana'da nefret! Anne ile kızını başından vuran cinayet şüphelisi yeniden aranıyor haberi
01 Şubat 2022 - 16:34
Adana'da nefret! Anne ile kızını başından vuran cinayet şüphelisi yeniden aranıyor, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

ADANA'da, ağabeyi ile dini nikahla birlikte yaşamış Hüda (39) ve onun annesi Naime (70) Gün'ü tabancayla başlarından vurarak öldüren A.A.'nın (32) yakalanması için çok sayıda adrese baskınlar yapıldı. Polis, henüz bir ize rastlamadı.

Olay, dün saat 18.00 sıralarında, Seyhan ilçesi Yenibaraj Mahallesi'ndeki apartmanın 1'inci katındaki dairede meydana geldi. Hüda Gün, annesi Naime Gün'ün evine gitti. Bir zaman sonra eve, Hüda Gün'ün dini nikahla birlikte yaşadığı Adem A.'nın kardeşi A.A. da geldi. Yemek masasında başlayan tartışmanın gerisinde A.A., belinden çıkardığı tabancayla Hüda Gün ile annesini başından vurdu. A.A., plakası sökülmüş motosikletine binip, durum yerinden kaçtı. Bu sırada evde yer alan akrabanın ihbarıyla durum yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık Durumu ekibi, yaptığı kontrolde, Hüda ile Naime Gün'ün hayatını kaybettiğini belirledi. Anne ile kızın cansız bedenleri, Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Acı haberi alıp, durum yerine gelen Gün ailesinin yakınları ise asap krizi geçirdi. Otopsinin peşinde teslim alınan anne ile kızının cenazesi, gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Çifte cinayetin gerisinde soruşturma başlatan polis ekipleri, kaçan A.A.'nın yakalanması için saklanabileceği fazla sayıda adrese baskınlar yaptı. A.A.'dan ize demin rastlanılmazken, polisin çalışmasını sürdürdüğü belirtildi.

Adana'da nefret! Anne ile kızını başından vuran cinayet şüphelisi yeniden aranıyor, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum