Ağız Dalaşı eden öğrencilerden birisi aradı babası baltayla okulu bastı dehşet anları kamerada haberi

Ağız Dalaşı eden öğrencilerden birisi aradı babası baltayla okulu bastı dehşet anları kamerada, Gündem Haberleri.

Ağız Dalaşı eden öğrencilerden birisi aradı babası baltayla okulu bastı dehşet anları kamerada haberi
21 Ocak 2022 - 18:04
Ağız Dalaşı eden öğrencilerden birisi aradı babası baltayla okulu bastı dehşet anları kamerada, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

GAZİOSMANPAŞA'da, öğrenciler arasında çıkan ağız dalaşı sonrası bir veli baltayla okulu bastı. Dehşet dolu anların yaşandığı okula polis gelerek, baltalı saldırganı gözaltına aldı.

Gaziosmanpaşa Yeni Mahallesi'nde bulunan bir okulda öğrenciler arasında ağız dalaşı çıktı. Öğrencilerden biri babasını arayarak okula çağırdı. Öfkelenen veli eline balta alarak okulu bastı.

Baltayla birlikte okula giren kavgacı bağırıp çağırdı. Elinde balta olan kişiyi gören öğrenciler nefret edilen şey içinde sınıflara girerken, okul idaresi polise haber verdi.

Polis ekipleri okula gelerek baltalı saldırganı gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Nefret anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.  Görüntülerde okula giren baltalı velinin okulun merdivenlerden inerken çevreye tehditler savurduğu duyuluyor.

"Saldırmak için baltayla koştuğunu gördüm"
Okulun öğrencilerinden Civan Y. "Baltayla hücum etmek için koştuğunu gördüm" derken Orhan K. ise "Bıçaklı öğrenciler olabiliyor, yalnızca burada değil, çevre okullarda da böylece öğrenciler var" diye konuştu

Bir veli ise, "Görmedik  ama doğrusu korktuk, iyi fakat de çocuklarımız erken gelmemiş, yahut daha fena bir şey olabilirdi" şeklinde konuştu.

Ağız Dalaşı eden öğrencilerden birisi aradı babası baltayla okulu bastı dehşet anları kamerada, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum