AK Parti ilçe binasının çatısına çıkıp Cumhurbaşkanı'na hakaret etti haberi

AK Parti ilçe binasının çatısına çıkıp Cumhurbaşkanı'na hakaret etti, Gündem Haberleri.

AK Parti ilçe binasının çatısına çıkıp Cumhurbaşkanı'na hakaret etti haberi
04 Şubat 2022 - 21:14
AK Parti ilçe binasının çatısına çıkıp Cumhurbaşkanı'na hakaret etti, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

Zonguldak ’ın Ereğli ilçesinde AK Parti Teşkilatı binasının çatısına çıkıp intihar edeceğini iddia eden birey Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ’a hakaret edince gözaltına alındı. Zanlının boşanma aşamasında olduğu eşinin şikayeti üstüne hakkında uzaklaşma kararı bulunduğu öğrenildi.

Olay, ilçe merkezindeki AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı ’nın bulunduğu binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde 6 katlı binanın çatısına meydana çıkan A.Ç., 7 aydır çocuğunun kendisine gösterilmediğini iddia ederek intihar girişiminde bulundu.

"İstanbul yasası evimi yıktı"
İhbar üstüne durum yerine fazla sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri intihar girişimi nedeniyle bina önüne hava yatağı açarken, polis ekipleri de A.Ç. ’yi ikna etmeye çalıştı. Bu sırada görevliler A.Ç. ’nin eşini arayarak kızı ile telefonda görüşmesini sağladı. Zanlının bir anlık dalgınlığından faydalanan polis ekipleri kendisini tutarak binadan aşağı indirdi. Gazetecilerin soruları üstüne zanlı “İstanbul yasası, evimi yıktı, yavrumu elimden aldı” diye cevap verip Cumhurbaşkanı Erdoğan ’a hakaret etti. Zanlı ambulansta sağlık kontrolünden geçirildikten sonradan polis kadar gözaltına alınarak sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Daha önce de yapmış
Zanlının geçtiğimiz yıl Aralık ayında da Kaymakamlık binasına artan bir şekilde duvarda asılı yer alan Recep Tayyip Erdoğan ’ın fotoğrafını yırtarak küfür ve hakaretlerde bulunmuş ve polis tarafından gözaltına alınmıştı. Zanlının eşi ile boşanma davasının devam ettiği, çocuğunun velayetinin annesine verildiği ve eşinin şikayeti üzerine hakkında uzaklaştırma kararı verildiği öğrenildi.

Olayı görür görmez kaza yaptı
Öte yandan intihar girişiminin yaşandığı sırada olayı izlemeye çalışan bir şoför otomobiliyle refüje çıktı. Otomobil asılı kaldığı refüjden polis ve vatandaşların yardımı ile kurtarıldı. 

AK Parti ilçe binasının çatısına çıkıp Cumhurbaşkanı'na hakaret etti, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum