AK Parti Sözcüsü Çelik'ten '7 Şubat MİT kumpası' paylaşımı: Her türlü bedeli ödemeye her an hazırız haberi

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten '7 Şubat MİT kumpası' paylaşımı: Her türlü bedeli ödemeye her an hazırız, Gündem Haberleri.

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten '7 Şubat MİT kumpası' paylaşımı: Her türlü bedeli ödemeye her an hazırız haberi
07 Şubat 2022 - 17:07
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten '7 Şubat MİT kumpası' paylaşımı: Her türlü bedeli ödemeye her an hazırız, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, FETÖ'nün 7 Şubat MİT kumpasının 10. yıl dönümünde yayınladığı mesajda "Ulusal egemenliği korumak için her türlü bedeli ödemeye her an hazırız" dedi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türkiye Cumhuriyeti hükümetine karşısında açıktan giriştiği birincil işlem olarak tanımlanan ve MİT Başkanı Hakan Fidan'ın da arasında bulunduğu bir takım kamu görevlilerinin ifadeye çağrıldığı 7 Şubat 2012'deki "MİT kumpası"nın üzerinden 10 sene geçti.

Kumpasın sene dönümüne ilişkin AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Bugün 7 Şubat. FETÖ ’nün MİT Müsteşarı Sn Hakan Fidan ’ı maksat alarak, Sn Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a ve yasal Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ’ne dönük darbe girişiminin 10. sene dönümü. 7 Şubat ’ın yıldönümünde Terör Örgütü FETÖ ’yü bir kere daha lanetliyoruz.

7 Şubat darbe girişimi, karanlık örgüt FETÖ ’nün 15 Temmuz darbe girişimine dek ülkemizin milli güvenliğini ve egemenliğini kasıt bölge bir dizi terör faaliyetinin birincil halkasıdır.

FETÖ, 7 Şubat ’ta ve ardından MİT'e ve devletin diğer kurumlarına karşın operasyonlarıyla Türkiye'nin bölgesel ve milletlerarası politika geliştirme kabiliyetini gaye almıştır. Türkiye düşmanlarının maşası, Türkiye düşmanı projelerin arabulucu olduğunu ortaya koymuştur.

7 Şubat darbe girişimi, Sn Cumhurbaşkanımızın sağlam iradesi bir uçtan bir uca başarısız olmuştur. Cumhurbaşkanımız ortaya koyduğu liderlik ile Türkiye ’nin ulusal güvenliğine dair tavizsiz duruşunu göstermiştir.

Cumhurbaşkanımızın o gün bütün terör örgütlerine verdiği mesaj açıktır: Bağımsızlık şartsız milletindir.

Milli egemenliği gözetmek için her türlü bedeli ödemeye her lahza hazırız.

Türkiye'yi kasıt bölge, demokrasimizi maksat alan her türlü projeye, girişime ve müdahaleye aleyhinde Sn Cumhurbaşkanımız
Erdoğan liderliğinde mücadelemizi vermeye devam edeceğiz.

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten '7 Şubat MİT kumpası' paylaşımı: Her türlü bedeli ödemeye her an hazırız, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum