Akın Akınözü: "Ebru Şahin bana davetiye göndermez"

TV100'de ekrana gelen "Magazin Hattı"nın haberine kadar henüz anlaşma yaptığı yeni bir projesinin olmadığını ifade eden yakışıklı yıldız Akın Akınözü rol seçerken nelere dikkat ettiğini ise şöyle anlattı: "Haberini vereceğim yeni bir proje yok.

Akın Akınözü: "Ebru Şahin bana davetiye göndermez"
29 Mayıs 2022 - 20:58

TV100'de ekrana gelen "Magazin Hattı"nın haberine kadar henüz anlaşma yaptığı yeni bir projesinin olmadığını ifade eden yakışıklı yıldız Akın Akınözü rol seçerken nelere dikkat ettiğini ise şöyle anlattı: "Haberini vereceğim yeni bir proje yok. Fazla içime sinen 'Kaderimin Oyunu' için hoş bir sezon geçirdik. Bana gelen metinde içimde bir şeyler kıpırdıyorsa tamamdır. Komediyi hiç denemedim becerimi bilemiyorum, dramı seviyorum. Hikayeye bir şey katabiliyor muyum benim için önemli olan bu. Sahiden yaşayan birini yeniden can vermek kendimce büyük yükümlülük. Bir gün inşallah bana ilham veren bir karakteri canlandırabilirim."

Akın Akınözü, Ebru Şahin ile ilgili soruya ise "Benim üç sene her tarafında çalıştığım partnerim. Anladığım kadarıyla evlilik yoluna giriyor. Mutluluklar dilemenin ötesinde bir şey diyemem. Bana davetiye gelmez. Gelse de gider miyim gitmez miyim havada kalır." ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum