Aleyna Tilki'den Demet Akalın'a: "Seviyenin düşeceğini tahmin etmeliydim"

Demet Akalın'ın 2017 yılında yayınlanan "Kulüp" adlı şarkısı, Trabzonspor'un üstünlük kutlamalarında yeniden gündeme gelmişti.

Aleyna Tilki'den Demet Akalın'a: "Seviyenin düşeceğini tahmin etmeliydim"
13 Mayıs 2022 - 12:48

Demet Akalın'ın 2017 yılında yayınlanan "Kulüp" adlı şarkısı, Trabzonspor'un üstünlük kutlamalarında yeniden gündeme gelmişti. Akalın'ın şarkısı eşliğinde Trabzon ve İstanbul'da yapılan kutlamalardaki eğlenceli anlar FIFA'nın Twitter hesabından da paylaşılmıştı.

"ÖNEMLİ OLAN DON DEĞİL, ŞARKIYMIŞ!"

Demet Akalın, ardından Twitter hesabından bir takipçisine verdiği, "Adamlar beni dünya starı yapacak, şaka mısın? Aleyna duymasın, hayal kuruyor fakat ben oturduğum yerden FIFA'dayım. Neymiş; kayda değer olan don değil, şarkıymış!" yanıtı sosyal medyada çok konuşulmuştu.


"ARTIK SEVGİM DEĞIL!"

Aleyna Tilki ise meşhur şarkıcının bu sözlerine pervasız kalmadı.

Tilki de Twitter hesabından, "Dünya starlığını şampiyonlukta şarkı çalması zannedenler Spotify Global'in sayfasından birincil İngilizce röportajımı izleyebilirler. Bunu yapan birincil Türk olduğum için çok mutluyum. Beni destekleyenlere teşekkür ederim. Desteklemeyenlere de saygım baki lakin bundan böyle sevgim değil." mesajını yayınladı.

"SAKİN OL ŞAMPİYON!"

Akalın, ardından kızı yaşındaki genç şarkıcıya, "Tek rakibin Mustafa Topaloğlu, uzay starlığı... Ağırbaşlı ol şampiyon! FIFA ’ya söyleriz, seni de paylaşır!" cevabını verdi.



Tilki ise, "Şu anki kazancımla lüks bir yaşam yaşamaktansa, senelerdir yalnız başıma yurt dışarıya çalışıyorum. Gençlere gerektirmek yerine, onların hayallerini baltalama isteğinize üzüldüm. Size cevap verdiğimde karşılığında seviyenin düşeceğini tahmin etmeliydim. Takipçilerimden özür dilerim." diyerek, tartışmaya son noktayı koydu.


 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum