Amasya'da evde büyük bir patlama sesiyle uyandı! Hayatının şokunu yaşadı haberi

Amasya'da evde büyük bir patlama sesiyle uyandı! Hayatının şokunu yaşadı, Gündem Haberleri.

Amasya'da evde büyük bir patlama sesiyle uyandı! Hayatının şokunu yaşadı haberi
04 Şubat 2022 - 17:14
Amasya'da evde büyük bir patlama sesiyle uyandı! Hayatının şokunu yaşadı, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

AMASYA ’da dağdan kopan kaya kütlesi bir binanın duvarını ve camını parçaladı. Meydana Çıkan gürültüyü zelzele olduğunu ya da çatıdan kar kütlesi düştüğünü sanan konut sahipleri, çamaşır makinesi büyüklüğündeki kaya kütlesini görünce korkuya kapıldı.

Edinilen bilgiye göre, kar yağışının etkin olduğu kentte geç saatlerde Çakallar kayasından yuvarlanan kaya kütlesi Şehirüstü Mahallesi ’nde yaşamış Burak Çakır ’ın evine isabet etti. Abes odanın duvarı ve camında hasara yol açan taşı gören 26 yaşındaki Çakır durumu AFAD ’a bildirdi. Bir et işletme tesisinde çalıştığını ve 5 ay önce evlendiğini belirten Çakır, “Yoğun kar nedeniyle çatıdan kütle düştüğünü ya da deprem olduğunu düşündük. böylece büyük bir patlama sesiyle uyandık oysa. Taş olduğunu düşünemedik” dedi. Çakır, kendisine yardım edilmesini istedi. AFAD yetkilileri ve mahalle muhtarı da eve gelerek incelemede bulundu.

Amasya'da evde büyük bir patlama sesiyle uyandı! Hayatının şokunu yaşadı, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum