Ankara'da aydınlatma direklerine çarpan otomobil yandı! 1 kişi öldü bir kişi de yaralı

Ankara'da aydınlatma direklerine çarpan otomobil yandı! 1 kişi öldü bir kişi de yaralı, ANKARA'nın Yenimahalle ilçesinde, yakma direklerine çarpıp, yanan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti, yolcu konumundaki 1 kişi yaralandı.Kaza, gece saatlerinde Hipodrom Caddesi'nin İvedik .

Ankara'da aydınlatma direklerine çarpan otomobil yandı! 1 kişi öldü bir kişi de yaralı
02 Ocak 2022 - 09:45
Ankara'da aydınlatma direklerine çarpan otomobil yandı! 1 kişi öldü bir kişi de yaralı,

ANKARA'nın Yenimahalle ilçesinde, yakma direklerine çarpıp, yanan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti, yolcu konumundaki 1 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Hipodrom Caddesi'nin İvedik Caddesi'ne bağlandığı kavşakta meydana geldi. Demetevler yönüne giden Okan Erol yönetimindeki 06 BU 931 plakalı araba, sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu önce refüjdeki taşlara peşinde yakma direklerine çarpıp, yanmaya başladı.

Kazada sürücü Okan Erol, otomobilde sıkışırken yandaki Berke Danijel Dilek, araçtan dışarı çıktı. Çevredekilerin ihbarı üstüne durum yerine polis, itfaiye ve afiyet ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin otomobil yangınını söndürmesinin peşinde, Okan Erol'un cansız bedeni uzun uğraşlar sonucu araçtan çıkarıldı.

Hayatını kaybeden sürücünün cansız bedeni incelemelerin arkasından morga konuldu. Kazada yaşamsal tehlikesi bulunmayan Berke Danijel Istek ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ankara'da aydınlatma direklerine çarpan otomobil yandı! 1 kişi öldü bir kişi de yaralı, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum