Ankara için 'kar alarmı' verildi! Bu akam başlıyor yarına değin yoğun kar var haberi

Ankara için 'kar alarmı' verildi! Bu akam başlıyor yarına değin yoğun kar var, Gündem Haberleri.

Ankara için 'kar alarmı' verildi! Bu akam başlıyor yarına değin yoğun kar var haberi
30 Ocak 2022 - 20:17
Ankara için 'kar alarmı' verildi! Bu akam başlıyor yarına değin yoğun kar var, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

Meteoroloji Ankara için alarm verdi. Ankara'da bugün akşam saatlerinden sonra kar yağışı bekleniyor. Yağış yarın sabaha değin sürecek. Ankara Valiliği de bütün vatandaşları uyardı...

Meteorolojiden alınan son tahminlere kadar, Ankara genelinde bugün akşam saatlerinden sonradan beklenen kar yağışının orta kuvvette ve yarın sabahleyin saatlerine değin etkin olacağının varsayım edildiği belirtilerek, buzlanma ve don olayına tabi ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı itinalı ve özenli olunması istendi.

Ankara Valiliği'nden vatandaşlara uyarı
Ankara Valiliği, bugün akşamdan itibaren kent genelinde kar yağışı beklendiğini ve buzlanma sebebiyle ulaşımda yaşanacak olumsuzluklara karşı titiz olunmasını istedi.

Ankara Valiliği'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada "Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere kadar; bu akşam saatlerinden sonra ilimiz genelinde beklenen kar yağışının yarın sabahleyin saatlerine kadar etkili olması beklendiğinden buzlanma sebebiyle ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşısında dikkatli, titiz olunması gerekmektedir" denildi.


Ankara Valisi Vasip Şahin de bu paylaşımı alıntılayarak "Yarın sabahleyin saatlerinde trafiğe çıkacak hemşehrilerimizin dikkatli ve itinalı olmalarını istirham ediyoruz" dedi.

Ankara için 'kar alarmı' verildi! Bu akam başlıyor yarına değin yoğun kar var, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum