Antalya ve Muğla için kuvvetli yağış uyarısı

Antalya ve Muğla için kuvvetli yağış uyarısı, Meteoroloji Genel Müdürlüğü Tahlil ve Varsayım Merkezi, Antalya ve Muğla çevrelerinde yarın öğle saatlerinden sonradan kuvveti sağanak beklendiğini bildirdi.Genel Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, Antalya'da aralıksız gök.

Antalya ve Muğla için kuvvetli yağış uyarısı
10 Ocak 2022 - 07:42
Antalya ve Muğla için kuvvetli yağış uyarısı,

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Tahlil ve Varsayım Merkezi, Antalya ve Muğla çevrelerinde yarın öğle saatlerinden sonradan kuvveti sağanak beklendiğini bildirdi.

Genel Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, Antalya'da aralıksız gök curcunalı sağanak, yarın öğle saatlerinden daha sonra kuvvetini artıracak.

Yer yer çok kuvvetlenecek ve çarşamba akşam saatlerine kadar sürecek yağışların, il merkezi ve doğu ilçelerinde şiddetli, Manavgat, Alanya, İbradı, Akseki, Gündoğmuş çevrelerinde aşırı olması bekleniyor.

Antalya'nın doğusunda 1300 metre ve üzeri rakımlarda ise yağışların karla karışık yağmur ve kar biçiminde olacağı varsayım ediliyor.

Muğla il genelinde aralıksız sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların da yarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetini artırması, Gökova Körfezi çevrelerinde şiddetli olması bekleniyor.

İlgililerin ve vatandaşların, meydana gelebilecek ani su baskını, sel, şimşek, dolu yağışı, anafor oluşma riski ve yağış anında adaleli rüzgar, kasırga, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı tedbirli ve özenli olmaları gerekiyor.

Antalya ve Muğla için kuvvetli yağış uyarısı, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum