Antalyasporlu yüzücülerden çifte zafer

Kocaeli belediyesinin ev sahipliğinde 5-6 Ağustos 2022 tarihleri arasında düzenlenen açık deniz milli yüzme takımı ve Türkiye Şampiyonası seçimlerinde Antalyaspor yüzme takımı iki Türkiye şampiyonluğu ve diğer derecelerle organizasyona damgasını vurdu.

Antalyasporlu yüzücülerden çifte zafer
07 Ağustos 2022 - 15:54
Antalyasporlu yüzücülerden çifte zafer, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Kocaeli belediyesinin ev sahipliğinde 5-6 Ağustos 2022 tarihleri arasında düzenlenen açık deniz milli yüzme takımı ve Türkiye Şampiyonası seçimlerinde Antalyaspor yüzme takımı iki Türkiye şampiyonluğu ve diğer derecelerle organizasyona damgasını vurdu.
Erkekler 5.000 metrede yenen Prens Batur Albayrak yarışı önde bitirerek Türkiye şampiyonu olurken, takım arkadaşları Atakan Erkan Türkiye ikinciliği, Emre Sarp Zeytinoğlu ise Türkiye dördüncüsü oldu. Kızlar 5 binde yarışan kırmızı beyazlı sporculardan Sevim Eylül Süpürgeci birinci oldu. Başarılı bir Türkiye şampiyonu olan Talia Erdoğan, podyumdaki yerini üçüncü sırada aldı. Sezonun son yarışında kazandıkları iki Türkiye şampiyonluğu ve diğer derecelerle ulusal ve uluslararası başarılara imza atan Antalyaspor Yüzme Takımı'nın sporcuları, yeni sezonda yükseliş koşularına devam etmeyi planlıyor.
Antalyasporlu yüzücülerden çifte zafer
Antalyasporlu yüzücülerden çifte zafer
Antalyasporlu yüzücülerden çifte zafer

Detaylı bir şekilde, Antalyasporlu yüzücülerden çifte zafer başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum