AÖF tescil yenileme tarihleri 2022 AÖF kayıt onarım ücreti kaç para? haberi

AÖF tescil yenileme tarihleri 2022 AÖF kayıt onarım ücreti kaç para?, Gündem Haberleri.

AÖF tescil yenileme tarihleri 2022 AÖF kayıt onarım ücreti kaç para? haberi
07 Şubat 2022 - 17:07
AÖF tescil yenileme tarihleri 2022 AÖF kayıt onarım ücreti kaç para?, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi çalışma takvimine kadar 2021-2022 ders seçimi (ekle-sil) ve tescil onarım süreci 7 Şubat günü başlıyor ve AÖF kayıtları için son gün 18 Şubat olacak. Peki, AÖF kayıt onarım nasıl yapılır, harç ücretleri ne dek?

Eğitim hayatına açıktan devam eden öğrenciler AÖF kayıt onarım tarihlerini araştırıyor. 7 Şubat günü başlayan tescil yenilme işlemleri aof.anadolu.edu.tr adresinden gerçekleştirilecek. Tescil yenileme süreci ise 18 Şubat'ta son bulacak. İşte, bölümlerin harç ücretleri...

AÖF tescil yenileme ne süre: 
Öğrenciler 7 Şubat 2022 Pazartesi günü ile 18 Şubat 2022 Cuma günü saat 22:00'ye kadar işlemlerini yapabilecekler. Tescil onarım işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile yapılacaktır.


AÖF tescil onarım nasıl olur: 

Fakülte tarafından ders ataması yapılmayacak, öğrenci 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçebilecekler.

Kayıt onarım işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile yapılacak.

AÖF harç ücretleri 2022 
Anadolu Üniversitesince belirlenen staj/uygulama dersi bulunmayan programlarda (Açıköğretim Fakültesi Sosyal Hizmet ve Görsel İletişim Tasarımı Programı Hariç) daha aşağı sınır ₺320,00, Açıköğretim Fakültesi Sosyal Hizmet, Görsel İletişim Tasarımı Lisans Programlarında alt limit ₺495,00 ve tekniker unvanı verilen programlarda daha aşağı sınır ₺350,00 olup alınan dersin kredisine kadar değişen Dönem Öğretim Gideri tutarını ödeyeceklerdir.

Uygulama dersi bulunan programlara tescil yeniletecek öğrencilerin dilekçe dersini aldığı ilgili dönemde dönem öğretim giderine her bir başvuru formu dersi için ₺110,00 ilave edilecektir.
Laboratuvar dersi yer alan programlara kayıt yeniletecek öğrencilerin laboratuvar dersini aldığı ilgili dönemde dönem öğretim giderine her bir laboratuvar dersi için ₺150,00 ilave edilecektir.

AÖF tescil yenileme ücreti nasıl ödenir: 
Ödeme bilgileri ders seçimi sayfasında veya bu işlem sonucu dökümü alınan Kayıt Onarım Bilgi Dökümü Sayfasında yer alacaktır. Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2021-2022 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Maddesi Payı ödemelerini yukarıda belirtilen tarihler aralarında;

Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM ’lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından gerçekleştirebilir.

Tescil yenileme tarihinin son günü olan 18 Şubat 2022 tarihinde Kredi Kartı,  İnternet, ATM ve Mobil Bankacılığından saat 22:30 ’a dek ödeme yapılabilecektir.

AÖF tescil yenileme tarihleri 2022 AÖF kayıt onarım ücreti kaç para?, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum