Arkadaşını öldürdüğü sanılıyordu polis araştırmayı derinleştirince hakiki ortaya çıktı haberi

Arkadaşını öldürdüğü sanılıyordu polis araştırmayı derinleştirince hakiki ortaya çıktı, Gündem Haberleri.

Arkadaşını öldürdüğü sanılıyordu polis araştırmayı derinleştirince hakiki ortaya çıktı haberi
21 Ocak 2022 - 15:59
Arkadaşını öldürdüğü sanılıyordu polis araştırmayı derinleştirince hakiki ortaya çıktı, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

KONYA'da, kavgada arkadaşı Fuat Gümüşyay'ı (33) bıçaklayarak öldürdüğü sayılan, kendisi de yaralanan Edip Y.'nin (28), bıçaklandığı ortaya çıktı. Polis, Gümüşyay'in ölümüne, Edip Y.'nin de yaralanmasına neden olan birey veya kişilerin belirlenip, yakalanması için alıştırma başlattı.  

Durum, çarşamba günü saat 21.30 sıralarında, Karatay ilçesi Aziziye Mahallesi Mehmet Dede Sokak'ta meydana geldi. Fuat Gümüşyay ile arkadaşı Edip Y., sokakta kanlar içinde yatarken bulundu.

İhbar üstüne olay yerine polis ve sağlık durumu ekipleri sevk edildi. Ambulansla Konya Büyük Kasaba Hastanesi'ne kaldırılan ve göğsünden bıçaklanan Gümüşyay, doktorların bütün müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Karnından yaralanan Edip Y.'nin yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Durum peşinde başlatılan çalışmada, aralarında çıkan kavgada Fuat Gümüşyay'ı, Edip Y.'nin bıçakladığı sanıldı.

Polisin araştırmasını derinleştirmesiyle Gümüşyay'ı öldürenin, Edip Y. olmadığı, onun da olayda bıçaklandığı belirlendi. Polis, 2 arkadaşı bıçaklayan birey veya kişilerin saptama edilip, yakalanması için alıştırma başlattı.  

Arkadaşını öldürdüğü sanılıyordu polis araştırmayı derinleştirince hakiki ortaya çıktı, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum