Artivin'den İzmir'e taşındı 3 yıl sonra eşi için kayıp başvurusu yaptı gerçek sorguda ortaya çıktı

Artivin'den İzmir'e taşındı 3 yıl sonra eşi için kayıp başvurusu yaptı gerçek sorguda ortaya çıktı, Artvin ’de 3 yıllık evli olduğu eşiyle tartışan adam boğarak öldürdüğü eşini battaniyeye sararak boş bir araziye gömdü.

Artivin'den İzmir'e taşındı 3 yıl sonra eşi için kayıp başvurusu yaptı gerçek sorguda ortaya çıktı
18 Ocak 2022 - 14:41
Artivin'den İzmir'e taşındı 3 yıl sonra eşi için kayıp başvurusu yaptı gerçek sorguda ortaya çıktı,

Artvin ’de 3 yıllık evli olduğu eşiyle tartışan adam boğarak öldürdüğü eşini battaniyeye sararak boş bir araziye gömdü. Eşi için kayıp ihbarında yer alan adam sorgusunda boğarak öldürdükten daha sonra anlamsız araziye gömdüğünü itiraf etti.

Edinilen bilgiye takriben Artvin ’in Ardanuç ilçesine 2019 yılında hedeflemek için gelen F. K, eşi Sinem K. ’yı boğarak öldürdü.

İddialara kadar, 2019 yılı Mayıs ayında çift arasında kıskaçlık yüzünden evde kavga çıktı. Meydana Çıkan tartışmada F.K, eşini Sinem K. ’yı boğarak öldürdü, sonra battaniyeye sararak boş bir araziye gömdü.

Öldürüp İzmir'e yerleşti 3 yıl sonra kayıp başvurusunda bulundu
Olayın arkasında katın zanlısı benzeşen, ilçeden taşınarak İzmir ’e yerleşti. Aradan üç yıl sonra F. K. eşi Sinem K. için kayıp başvurunda bulundu. Sorgusunda F. K eşini boğarak öldürdüğünü itiraf etti.

Gösterdiği yerde kadın cesedi bulundu
Jandarma eşliğinde Artvin ’in Ardanuç ilçesine getirilen katil zanlısı, gösterdiği yerde yapılan incelemede bir kadın cesedine ulaştı.

Emniyet güçlerinin nezaretinde Artvin Cumhuriyet Savcılığı gözetiminde yer alan ceset DNA tespiti yapılmak üzere Trabzon Adli Tıpa Kurumuna gönderildi.

Artivin'den İzmir'e taşındı 3 yıl sonra eşi için kayıp başvurusu yaptı gerçek sorguda ortaya çıktı, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum