Ata Demirer evlilikleri kaç kere evlendi eski eşi kimdir? Ata Demirer çocuğu var mı?

Ata Demirer evlilikleri kaç kere evlendi eski eşi kimdir? Ata Demirer çocuğu var mı?, Sevilen oyuncu ve komedyen Cet Demirer bu akşam FOX ekranlarında yılbaşında evlerimize davetli olacak.

Ata Demirer evlilikleri kaç kere evlendi eski eşi kimdir? Ata Demirer çocuğu var mı?
01 Ocak 2022 - 02:33
Ata Demirer evlilikleri kaç kere evlendi eski eşi kimdir? Ata Demirer çocuğu var mı?,

Sevilen oyuncu ve komedyen Cet Demirer bu akşam FOX ekranlarında yılbaşında evlerimize davetli olacak. TV'de ilk kez yayınlanancak Ata Demirer Yılbaşı Gazinosu programı saat 22.00'de yayınlanacak. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Soy Demirer'in hayatı da merak konusu oldu. Peki Cet Demirer kimdir, kaç yaşında, aslen nereli ve kaç defa evlendi?

Ekranların sevilen yüzü, sempatik şovmen ve oyuncu Cet Demirer bu akşam yılbaşında ekranlarda olacak. Fox Tv yeni yıla 'Soy Demirer Gazinosu' gösterisiyle girecek. Ata Demirer Yılbaşı Gazinosu bu akşam saat 22.00'de ekrana gelecek. Peki birçok filmde oynayan ve kendi filmlerini yapan Cet Demirer kimdir, kaç yaşında, aslen nereli ve kaç kez evlendi? 

Komedyen ve oyuncu Soy Demirer'in ‘Ata Demirer Gazinosu ’ gösterisi yılbaşı akşamı TV ’de başta Fox TV ’de yayınlanacak. Espri ve müziği buluşturan programda komedyen Demirer ’e sahnede Taşkın Sabahleyin yönetiminde bir orkestra ve ara sıra dansçılar eşlik edecek.

Soy Demirer kimdir: 

Ali Soy Demirer, 6 Temmuz 1972 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. Türk oyuncu, komedyen ve müzisyen olan Cet Demirer Daha minik yaşlarda müziğe olan yeteneğini keşfetti. Ortaokul ve liseyi Bursa Erkek Lisesi'nde okuduktan daha sonra son sınıfta Çelebi Mehmet Lisesi'ne geçti ve buradan mezun oldu. Demirer ağabeyinin yardımıyla gece kuluplerinde piyanist-şantör olarak çalışmaya başladı. 1991 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölümü'nü kazanmasıyla İstanbul'a taşındı.

Konservatuvar yılları baştan başa İstanbul'da müzisyenlik yapmaya devam etti. Tekrar o yıllarda arkadaşlarının desteği ile bar komedyenliği denemelerine başladı. Vitamin Grubu üyesi Gökhan Semiz ile olan yakın arkadaşlığı tamamen stand up gösterilerine başladı. bununla beraber Vitamin Grubunun "Turkish Kovboylar" adlı şarkısındaki gazeli seslendiren birey de kendisiydi. Keza aynı grubun İsmail şarkısında rol almış meşhur İsmail karakterini de canlandırmıştır.

E.Ş.E.K Tiyatro Grubunun kurucusu Uğur Uludağ'nın aracılığı ile ilk profesyonel stand up gösterisini gerçekleştirdi. 1995 yılında Assos'ta verdiği müzikli şov esnasında keşfedilerek Dormen Tiyatrosu'nda "Komik Para" adlı oyununda rol aldı. Benzer sene kendi kurduğu "Ege Kumpanya" adlı eğlence orkestrası ile çoğu yerde sahneye çıktı.

Yücel ile tanışması hayatının dönüm noktalarından biri oldu. Komediye olan tutkusunu keşfetti ve konservatuvarı yarıda bırakarak stand up gösterilerine önem verdi. 1996 ile 1998 yılları aralarında birçok yerde ağırlama verdi. Leman Kültür'e oyununun kaydını götürdü ve fazla beğenilmesi üzerine 1998 yılının Şubat ayında "Tek Kişilik Dev Kadro" adlı oyunu ile Leman Kültür'de sahne aldı.

Bu oyunu 1000'nin üzerinde sahnede "KAPALI GİŞE" oynayan artist, oyunda geçen karakterlerin benzerleri ile bir televizyon şovu hazırladı. "Korsan TV" adlı program, ekranda 42 bölüm gösterildi. Televizyonda görülmesi ile şöhreti artankaynak belirtilmeli Cet Demirer, daha sonra Vizontele Tuuba, Neredesin Firuze gibi filmlerde yer aldı. "Kısık Ateşte 15 Dakika" filmi ile birincil başrolünü aldı. Çoğu televizyon dizisinde yer aldı fakat onun yurt çapında tanınması ve sevilmesi "Avrupa Yakası" adlı dizide 3 sezon her tarafında canlandırdığı "Volkan" karakteri ile oldu.

Bir müzik albümü ve diğer taraftan teklisi olan Ata Demirer, daha sonra televizyonda "Hacıyatmaz" adlı gösteri programını yaptı. Gani Müjde tarafından yazılan ve yönetilen Osmanlı Cumhuriyeti adlı filmde başrol olarak hayali Osmanlı padişahı VII. Osman karakterini canlandırdı.

2010 yılında gösterime giren, Hakan Algül tarafından yönetilen Eyyvah Yazık adlı sinema filminde senaryo yazarı ve başrol oyuncusu olarak yer aldı. Devam filmi Eyyvah Eyvah 2, 7 Ocak tarihinde 355 kopya ile 700 ’den pozitif salonda vizyona girmiş, 10 gün içinde 1 milyon 842 bin 450 kişi kadar izlenmiştir. Bu Vesile Ile, ‘Yazık Eyvah 2′ bugüne değin 4 milyon 300 bin 641′lik izleyici sayısıyla 2011 yılının en çok izlenen yerli yapımı olma özelliğini eline almıştır. Hikayesiyle olduğu değin müzikleri ve replikleriyle de ilgi çeken film, esprileriyle halkın günlük tavır diline karışmıştır. Örneğin, ‘Hüseyin ’ karakterinin “Nabıyon be ya?” sözü sokakta halk göre sıkça kullanılmaktadır.

Ata Demirer evli mi: Yazık Yazık serisinde "Müjgan" karakterini oynayan Özge Borak ile Cet Demirer 11 Kasım 2011 tarihinde nişanlanıp 22 Nisan 2012 tarihinde evlenmişlerdir. Çift evliliklerini 14 Kasım 2014 tarihinde sonlandırmıştır.

Ata Demirer evlilikleri kaç kere evlendi eski eşi kimdir? Ata Demirer çocuğu var mı?, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum