Avukat evinin bahçesinde ölü bulundu! O halde görenlerin dünyası başına yıkıldı

Avukat evinin bahçesinde ölü bulundu! O halde görenlerin dünyası başına yıkıldı, ÇANAKKALE'de avukat Ali Serkan Yurt (42), oturduğu binanın bahçesinde ölü bulundu.Olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi.

Avukat evinin bahçesinde ölü bulundu! O halde görenlerin dünyası başına yıkıldı
18 Ocak 2022 - 11:35
Avukat evinin bahçesinde ölü bulundu! O halde görenlerin dünyası başına yıkıldı,

ÇANAKKALE'de avukat Ali Serkan Yurt (42), oturduğu binanın bahçesinde ölü bulundu.

Olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Çanakkale Barosu'na açıklanmış avukat Ali Serkan Yurt, Kepez beldesine alt Hamidiye Mahallesi, Oğuz Kaan Sokak'taki Troia Prestige-1 Sitesi A Blok 5'inci kattaki evinin önündeki bahçede tembel yatarken bulundu. Komşularının ihbarıyla olay yerine gelen sağlık durumu ekipleri, Yurt'un yaşamını yitirdiğini belirledi.

Yurt'un cenazesi, otopsi için Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, sitenin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Yurt'un, 5'inci kattaki evinin balkonundan düşüp, hayatını kaybettiği değerlendiriliyor. Yurt'un ölüm haberini bölge yakınları, avukat arkadaşları ve Çanakkale Baro Başkanı Soner Okumuş ise büyük üzüntü yaşadı.

Avukat evinin bahçesinde ölü bulundu! O halde görenlerin dünyası başına yıkıldı, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum