Aydemir Akbaş: "Beyhan'a bir şey olsa hemen 20'lik alırım"

Türk sinemasının 86 yaşındaki sanatkâr ismi Aydemir Akbaş, meslektaşı Beyhan Benek ile ilk kez 1964 yılında nikah masasına oturmuştu. Çift, uzun yıllar içinde iki defa boşanıp üç defa evlenmişti. Akbaş, bugün de tv8 ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2.

Aydemir Akbaş: "Beyhan'a bir şey olsa hemen 20'lik alırım"
14 Haziran 2022 - 23:50

Türk sinemasının 86 yaşındaki sanatkâr ismi Aydemir Akbaş, meslektaşı Beyhan Benek ile ilk kez 1964 yılında nikah masasına oturmuştu.

Çift, uzun yıllar içinde iki defa boşanıp üç defa evlenmişti.

Akbaş, bugün de tv8 ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına davetli oldu. Çok konuşulacak açıklamalarda yer alan meşhur oyuncu, "Erkek aldatır! Yapmayan erkek mi var? Fırsatını bulacak yapmayacak. Erkeklere güvenmeyin" dedi ve ekledi:

 

"Ben yaşlılarla dolaşmadım. Hayatım baştan başa da dolaşmam. Daima istiyorum yanımda genç kızlar olsun... Allah geçinden versin fakat eşim Beyhan olmazsa 20 ’lik alırım. Lazımsa neden almayayım. Nesi yakışmaz? O razıysa… ‘20 ’ dedim ona takılmayın, 30-40 olur fark etmez. Böylece bir şart benim yaşama arzumu arttıracak. Genç biriyle evlensem 86 yaşında hayata bağlanırım..."

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum