Ayhan Aşan eski eşi kızlarının annesi kimdir? Ayhan Aşan çocukları kimdir? haberi

Ayhan Aşan eski eşi kızlarının annesi kimdir? Ayhan Aşan çocukları kimdir?, Gündem Haberleri.

Ayhan Aşan eski eşi kızlarının annesi kimdir? Ayhan Aşan çocukları kimdir? haberi
05 Şubat 2022 - 21:27
Ayhan Aşan eski eşi kızlarının annesi kimdir? Ayhan Aşan çocukları kimdir?, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

Arabesk müziğin sevilen isimlerinden, bir döneme adını yazdıran şarkıları seslendiren Ayhan Aşan bu akşam Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu olacak. Özel hayatı ile merak edilen Ayhan Aşan 54 yaşında ve Balıkesirli. İlk eşi Semra Aşan olan Ayhan Aşan acilen Ayla Aşan ile evli. Ayhan Aşan'ın 3 tane çocuğu olduğu biliniyor.

Söylediği şarkılar ile bilhassa 90'lı yıllara damga vuran Ayhan Aşan'ın yaşam öyküsü merak ediliyor. 9 yaşından itibaren müzikle tanışan Ayhan Aşan 54 yaşında ve aslen Balıkesirli. İki kere evlilik yapan Ayhan Aşan birincil eşi Semra Aşan'dan olaylı bir biçimde boşanmıştır. İkinci evliliğini ise Işık Halkası Aşan ile yaptı. Ayhan Aşan'ın 3 tane çocuğu vardır. 

Ayhan Aşan, 1968 yılında Balıkesir ’de doğdu. 8-9 yaşlarından itibaren özel olarak müziğe alaka duydu ve o yaşlardan itibaren özel musiki dersi aldı. Tekrar Tekrar Türkiye genelinde yapılmakta olan ses yarışmalarına katılan Ayhan Aşan, 1987 tarihinde yapılmış olan Altın Lale Ses yarışmasıyla önemli bir galibiyet elde etti. Üç yıl Üsküdar Musiki Cemiyetinde Türk müziği konusunda eğitim fark etti.

Maceralı boşanma: 1992 yılında hayranıyla hayatını birleştiren Ayhan Aşan ’ın eski eşi Selma Aşan, 2008 yılının temmuz ayında mahkemeye başvurarak, 17 takvim kocasının 8 sene önce 2 çocuğu ile birlikte kendisini terk ettiğini ve diğer bir kadınla yaşamaya başladığını ileri sürdü.

Ayhan Aşan'ın kızı ne demişti: Seda Sayan'ın programına başvuru formu yaparak açıklamalarda yer alan Büşra Aşan, babasının eve hiç gelmediğini söylemişti. Babasının başka bir kadınla yaşadığını söyleyen Büşra Aşan'ın bununla beraber otizimli bir kardeşi bulunuyor. 

 

Ayhan Aşan eski eşi kızlarının annesi kimdir? Ayhan Aşan çocukları kimdir?, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum