Aysel, Zonguldak'taki evlerinde silahla vurulmuş olarak ölü bulundu

Aysel, Zonguldak'taki evlerinde silahla vurulmuş olarak ölü bulundu, ZONGULDAK'ta Aysel İleri (20), evinde silahla göğsünden vurulmuş olarak ölü bulundu.

Aysel, Zonguldak'taki evlerinde silahla vurulmuş olarak ölü bulundu
02 Ocak 2022 - 14:49
Aysel, Zonguldak'taki evlerinde silahla vurulmuş olarak ölü bulundu,

ZONGULDAK'ta Aysel İleri (20), evinde silahla göğsünden vurulmuş olarak ölü bulundu. Ailesi ile yaşamış İleri'nin ölümüyle ilgili savcılık soruşturma başlattı.

Olay, dün akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi. Ailesi, silah sesini duyup odasına girdiği kızları Aysel İleri'yi kanlar içinde buldu. İhbar üstüne adrese sevk edilen sağlık ekibi, İleri'yi ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. İleri, doktorların bütün müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Aysel İleri'nin olaydan birkaç saat önce sosyal ağ hesabından 'Ölmezdim' adlı şarkının sözlerini paylaştığı görüldü. Cumhuriyet Savcılığı, İleri'nin ölümüyle ilgili soruşturma başlattı. 

Aysel, Zonguldak'taki evlerinde silahla vurulmuş olarak ölü bulundu, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum