Balıkesir'de eski eltisi çocuklarını kuyuya atıp birini öldürdü! Anne Elif kocası kadar öldürüldü haberi

Balıkesir'de eski eltisi çocuklarını kuyuya atıp birini öldürdü! Anne Elif kocası kadar öldürüldü, Gündem Haberleri.

Balıkesir'de eski eltisi çocuklarını kuyuya atıp birini öldürdü! Anne Elif kocası kadar öldürüldü haberi
22 Ocak 2022 - 18:21
Balıkesir'de eski eltisi çocuklarını kuyuya atıp birini öldürdü! Anne Elif kocası kadar öldürüldü, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

BALIKESİR ’in Edremit ilçesinde, Elif Turan (38), öbür yaşadığı boşanma aşamasındaki eşi Kamil Turan (38) tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Çiftin, 6 yıl önce 2 çocuğu, amcalarının eski eşi kadar dövülüp, çuval içerisinde kuyuya atılmış, kardeşlerden biri ölmüş, diğeri ise yaralanmış kurtarılmıştı.

Olay, Edremit ilçesi Kadıköy Mahallesi ’nde bugün saat 07.00 sıralarında meydana geldi. Bir markette çalışan Elif Turan, işe sırası gelmişken önünü kesen ayrı yaşadığı eşi Kamil Turan tarafından tabancayla vuruldu. Elif Turan, vücuduna isabet eden 4 kurşunla yere yığılırken, Kamil Turan ise kaçtı. Silah seslerini duyup dışarı meydana çıkan komşuları, Elif Turan ’ı kanlar içinde görüp, jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine mahalleye giden sağlık ekibi, Elif Turan ’ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Bir süredir eşinden ayrı, 13 yaşındaki kızı Eylül ile birlikte yaşadığı belirtilen Elif Turan'ın cenazesi, yapılan incelemenin ardındaki otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu ’na gönderildi. Elif Turan ’ın cenazesinin, otopsi işlemlerinin arkasında memleketi Kayseri ’ye gönderileceği belirtildi.



Taş ve samanla kapatmıştı
Daha önce Kayseri ’nin Tomarza ilçesinde yaşamış çiftin 2016 yılında, o dönem 7 yaşında olan kızı Eylül ile 10 yaşında olan oğlu Mehmet Ali, amcalarının eski eşi Rükiye Tülay göre öldüresiye dövülüp, iki ayrı çuvala konduktan daha sonra 7 metre derinliğindeki manâsız su kuyusuna atılmıştı. Kamil Turan ’ın boşanmasında rolü olduğunu düşünen Rükiye Tülay, kuyunun üzerini de taş ve samanla kapatmıştı.



“Anne” diye seslenince kardeşler bulunmuştu
Jandarma ve mahallelinin yaptığı aramalar sırasında Eylül Turan, “Anne” diye seslenince kardeşler bulunmuştu. Kuyudan çıkarılan çocuklardan Mehmet Ali Turan'ın öldüğü emin, Eylül Turan ise tedavisinin arkasından sağlığına kavuşmuştu. Bu olayın peşinde çiftin Balıkesir ’in Edremit ilçesine taşındığı belirtildi. Jandarma, olayın peşinde Şenol Turan'ın yakalanması için alıştırma başlattı.

7 yaşında olan Eylül ile 10 yaşında olan Mehmet Ali'yi kuyuya atan elti Rükiye Tülay

Balıkesir'de eski eltisi çocuklarını kuyuya atıp birini öldürdü! Anne Elif kocası kadar öldürüldü, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum