Barış Arduç 'o tweet'i silmedi

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Ezgi Çelik ’in son anda kadrodışı kaldığı ortaya çıktı. İddiaya göre Çelik ’in geçen aylarda Şahan Gökbakar ’ın attığı muhalif bir tweet ’i paylaşması dizi TRT yayınlandığı için hastalık vermiş, bu yüzden de oyuncuy.

Barış Arduç 'o tweet'i silmedi
20 Haziran 2022 - 22:35

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Ezgi Çelik ’in son anda kadrodışı kaldığı ortaya çıktı.

İddiaya göre Çelik ’in geçen aylarda Şahan Gökbakar ’ın attığı muhalif bir tweet ’i paylaşması dizi TRT yayınlandığı için hastalık vermiş, bu yüzden de oyuncuyla yollar ayrılmıştı. Dizinin kadrosuna girecek yeni oyuncu ise merak konusu oldu. Öke Hatun rolü Hikaye Gürman ’ın oldu.

Uzlaşma Arduç tweet ’i silmedi

öte taraftan aynı dizide daha önce yeniden tweet krizi yaşandığı da kulislerde konuşulan bilgiler aralarında… Dizinin Alparslan ’ı Barışma Arduç ’un da geçmişte paylaştığı bir tweet ’in sorun olduğu öne sürüldü. İddiaya tarafından yapımcı Arduç ’tan tweet ’i silmesi için ricada bulundu. Ancak yakışıklı oyuncu bu isteği kabul etmedi.

Benzer sorun geçmişte Masumlar Apartmanı ’nda Ezgi Mola ve dizi başlarken Merve Dizdar için de gündeme gelmişti. Oysa projelerin başrol oyuncularına bu konuda yaptırım uygulanmaması da dikkat çekiyor.

TRT ’yle meslek yapan oyuncuların sosyal medya sayfalarında geçmişte paylaştıkları tweet ’ler sebebiyle zaman zaman sorun yaşamaları sektörde tepkiyle karşılanıyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum