Başkan Çiftçi, Türkiye 2.sini ağırladı

Kahireva Belediye Başkanı Binyamin Çeftci, boksta Türkiye ikincisi olan Yasir Ev Altıntaş'ı makamında kabul etti.

Başkan Çiftçi, Türkiye 2.sini ağırladı
05 Ağustos 2022 - 17:27
Başkan Çiftçi, Türkiye 2.sini ağırladı, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Kahireva Belediye Başkanı Binyamin Çeftci, boksta Türkiye ikincisi olan Yasir Ev Altıntaş'ı makamında kabul etti.
Kırıkkale'de düzenlenen Türkiye Yıldızları Boks Şampiyonası'nda ikinci olarak büyük başarı elde eden ve Gairova başta olmak üzere tüm Kocaeli'ni gururlandıran Yasir Ev Altıntaş'ı Çayırova Belediye Başkanı Benjamin Çeftçi makamında kabul etti.

Jayerova'nın adını Türkiye'de duyurmaya devam edeceğiz” dedi.
Başarılı sporcuyu tebrik ederek hediyesini takdim eden Başkan Benjamin Civchy, “Chairova birçok branşta başarılara imza attı. Az önce bir boks dalı oluşturduk. Bu kadar kısa sürede böyle bir başarıyı elde etmek iyi hissettiriyor. Jayirova'nın adını Türkiye'de duyurmaya devam edeceğiz."

'Her kulüple rekabet edebiliriz'
Turnuvada 5 yarışmacıyı mağlup ederek finale kalan Gayrova belediye sporcusu Yaşar Yves Altıntaş, "Bu seviyelerde kalmamız için hiçbir engel yok, çalışarak her şeyi başarabiliriz. Rakip kulüplerin adı önemli değil. ne olursa olsun her kulüple rekabet edebiliriz Belediye Başkanımız Benjamin Şeftje'nin desteği bizim burada olmamıza çok şey kattı hem maddi hem de manevi olarak yanımızdaydı.Çok kısa sürede bize bir salon açarak eğitimimize katkı sağladılar. zaman.'
Başkan Çiftçi, Türkiye 2.sini ağırladı
Başkan Çiftçi, Türkiye 2.sini ağırladı
Başkan Çiftçi, Türkiye 2.sini ağırladı

Detaylı bir şekilde, Başkan Çiftçi, Türkiye 2.sini ağırladı başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum