Belediye otobüsüyle yaralıyı hastaneye yetiştirmeye çalıştı! haberi

Belediye otobüsüyle yaralıyı hastaneye yetiştirmeye çalıştı!, Gündem Haberleri.

Belediye otobüsüyle yaralıyı hastaneye yetiştirmeye çalıştı! haberi
31 Ocak 2022 - 08:19
Belediye otobüsüyle yaralıyı hastaneye yetiştirmeye çalıştı!, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait yolcu otobüsünün şoförü, otomobilin çarparak kaçtığı Nuri Güler'i hastaneye yetiştirmeye çalıştı fakat başarılı olamadı. Güler'e çarpıp kaçan şoför ise saatler sonradan polis göre yakalandı.

KONYA'da trafik kazasında ağır yaralanan birey, belediye otobüsüyle hastaneye yetiştirilmeye çalışılırken hayatını kaybetti.

Merkez Meram ilçesi Taşcami Uzunharmanlar Caddesi'nde yürüyen Nuri Gürler'e (38) plakası öğrenilemeyen bir araç çarparak kaçtı.

Bu sırada seyir halindeyken kazayı görebilen Konya Büyükşehir Belediyesine ait 42 DLG 35 plakalı yolcu otobüsünün şoförü Müjdat Aristokrat, yaralanan Gürler'i otobüse alarak hastaneye yetiştirmek istedi.

Ağır yaralı Gürler, hastaneye yetişemeden otobüste yaşamını yitirdi. Durumu polise bildiren otobüs şoförü Asilzade ifadesi içerlemek üzere karakola götürüldü.

Gürler'in cenazesi kaza yerine gelen cenaze aracıyla Konya Kent Hastanesi morguna kaldırıldı.

Gürler'e çarptıktan sonradan kaçan sürücüyü yetişmek için egzersiz başlatan polis, incelediği kamera görüntülerinden sürücünün Fatih T. (33) olduğunu belirledi. Ekipler, Fatih T. ile yanında yolcu olarak yer alan İ.G'yi (38) gözaltına aldı.

Adliyeye sevk edilen Fatih T'nin, Gürler'e çarptıktan sonradan diğer bir araçla durum yerini kontrol etmeye geldiği, ağır yaralanan Gürler'in belediye otobüsüne bindirildiğini görünce oradan uzaklaştığı öğrenildi.

"Hastaneye yetiştirmek istedim fakat olmadı"

öte taraftan Nuri Gürler'i otobüse alarak hastaneye yetiştirmeye çalışan otobüs şoförü Müjdat Soylu, gazetecilere yaptığı açıklamada, olaya tanık olunca hemencecik yardıma koştuğunu anlattı.

Yaralanmış Gürler'i otobüse aldıktan bir süre sonradan 112 Acil Servis ekiplerinin belirttiği yerde durduğunu açıklayan Asilzade, "Sağlık ekipleri otobüste yaptığı kontrolde Gürler'in öldüğünü belirledi. Hastaneye yetiştirmek istedim ama olmadı. Hepimizin başına gelebilir. Ben yaralıyı almasaydım vicdanen rahatsız olurdum. O yüzden aldım vicdanım bakımlı. sonra ölüm ettiğini öğrendim." diye konuştu.

Belediye otobüsüyle yaralıyı hastaneye yetiştirmeye çalıştı!, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum