'Bir anda üzerime atladı' diyen doktor o anları anlattı

'Bir anda üzerime atladı' diyen doktor o anları anlattı, Avcılar'da Aile Sağlığı Merkezi'nde korona virüs aşısı meselesi yüzünden yumruklu saldırıya uğrayan Dr.

'Bir anda üzerime atladı' diyen doktor o anları anlattı
01 Ocak 2022 - 15:39
'Bir anda üzerime atladı' diyen doktor o anları anlattı,

Avcılar'da Aile Sağlığı Merkezi'nde korona virüs aşısı meselesi yüzünden yumruklu saldırıya uğrayan Dr. Velit Çelebi, "Hakkımızın aranmasını istiyoruz" dedi.

Tahtakale Mahallesi'nde korona virüs aşısı sırası yüzünden Aile Sağlığı Merkezi'nde bağırıp hiddet saçan adamın yumruklu saldırısına uğrayan Doktor Velit Çelebi yaşanan anları anlattı.

Çelebi, olayın öğlen aralarında yaşandığını açıklama ederek, "Dışarıda bir kişinin bizim hemşire hanıma bağırdığını duydum hakaret ediyordu. Dışarı çıktım olayı öğrenmek için. Bağıran kişi 'aşımızı yerine getirmek zorundasınız, aşımızı yapacaksınız' dedi. Bende aşıyı yerine getirmek için 6 kişinin toplanması gerektiğini söyledim ve oturup bekleyin dedim. Yakınlarını aşıya getirmiş. Bende böyle bağıracaksanız dışarı çıkın orada bağırın dedim. Ondan sonradan bir anda üzerime atladı ve yumruklamaya başladı. Olay aniden yaşandı. Ben olayın şokunu atlatırken arkadaşlar uzaklaştırdı şahsı ve bende şikayetçi oldum. Hakkımızın aranmasını istiyoruz. Senenin son günü açık konuşmak gerekirse yeni yıla böyle bir olayla girmek beni fazla üzdü. bir daha sağlık durumu camiasından arkadaşlarımızdan böyle bir saldırıya uğramasını istemiyoruz zorunlu tedbirlerin alınmasını istiyoruz" dedi.

'Bir anda üzerime atladı' diyen doktor o anları anlattı, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum