Böylesi ilk olarak görüldü! Bursa'da insan yüzlü örümceği görenler inanamadı: Sabahleyin kalktığımda... haberi

Böylesi ilk olarak görüldü! Bursa'da insan yüzlü örümceği görenler inanamadı: Sabahleyin kalktığımda..., Gündem Haberleri.

Böylesi ilk olarak görüldü! Bursa'da insan yüzlü örümceği görenler inanamadı: Sabahleyin kalktığımda... haberi
01 Şubat 2022 - 20:37
Böylesi ilk olarak görüldü! Bursa'da insan yüzlü örümceği görenler inanamadı: Sabahleyin kalktığımda..., Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

Daha önce eşine ender rastlanan insan yüzlü örümceğin değişik tarzı Bursa ’da görüldü. İnsanı hatırlatan haşere türünü yakalayan yurttaş şoka girdi.

Bursa ’nın Yenişehir ilçesinde görülen insan yüzlü örümcek ve akrep tarzı böcek türü görenleri hayrete düşürüyor. Yenişehir ’de yaşamış Taylan Ekşi, “Sabahleyin kalktığımda evde saksının kenarında bir haşere gördüm. Yanına yaklaşınca bu hayvanın yüzünün resmi olarak insana benzediğini görünce şoka girdim. Yaptığım araştırmalarda daha önce Türkiye ’de insan yüzlü örümcek görüldüğünü anladım. Fakat bu nesil diğerlerinden farklıydı, örümcek ve akrebi hatırlatan şekli vardı. Böceği alıp bahçede bir ağacın kenarına bıraktım” diye konuştu.

Böylesi ilk olarak görüldü! Bursa'da insan yüzlü örümceği görenler inanamadı: Sabahleyin kalktığımda..., başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum