Bruce Willis hastalığı nedeniyle mülklerini zararına satmış

Hollywood yıldızı Bruce Willis'ten fena haber gelmişti.

Bruce Willis hastalığı nedeniyle mülklerini zararına satmış
04 Nisan 2022 - 11:58

Hollywood yıldızı Bruce Willis'ten fena haber gelmişti. Meşhur oyuncuya beynin bir takım bölgelerinde meydana gelen işlev bozukluğu sonucu ortaya meydana çıkan konuşma, konuşulanı kavrama ve okuma-yazma gibi becerileri etkileyen "afazi" (laf yitimi) hastalığı teşhisi konulmuştu.

Habertürk ’ün haberine tarafından bir beyin rahatsızlığı olan "afazi" nedeniyle şiddet günler yaşamış Willis, hastalığının ilerleyeceğini ön görerek oyunculuğa ara verdiğini açıklamıştı.

Bruce Willis, California'daki ailesiyle birlikte hayatına hedefe kilitlenmek için birkaç yıldır sahip olduğu evleri satmaya başlamış.

"HAYATINI BASİTLEŞTİRMEYE HAZIRLANIYOR"

Meşhur aktöre yakın bir kaynak, konuyla alakalı şunları söyledi:

"Bruce, uzun süredir bu esas hazırlanıyor. Sağlığının bozulduğu ve kazanç gücünün eskisi kadar büyük olmayacağı bir zamanın geleceğini biliyordu. Ayrıca, sonunda seyahat etmek için aniden fazla mülke ve daireye ihtiyacı olmayacağını ve bunun yerine ailesiyle cepheli tehlikesiz bir ortamda yaşaması gerektiğinin farkındaydı. Bu yüzden son yıllarda küçülmeye ve hayatını basitleştirmeye hazırlandığı açık."

Hem Willis'in felakete uğramış olduğu rahatsızlık ise uzmanlar göre, "Dilini konuşamadığınız, anlayamadığınız, okuyamadığınız, yazamadığınız bir ülkeye bırakıldığınızı düş edin." şeklinde tanımlanıyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum