Burcu Özberk'e 'Çangu' şoku

Uzun zaman mağazaları dolaşan hoş oyuncu, dinlenmek için de soluğu bir İtalyan restoranında aldı. Üç ay önce barınaktan sahiğlendiği 'Çangu' isimli köpeğini kucağında tutan Burcu Özberk, bir görevlinin yanına gelip "Köpeği çantasına koymazsanız size servis veremeyiz".

Burcu Özberk'e 'Çangu' şoku
19 Haziran 2022 - 19:01

Uzun zaman mağazaları dolaşan hoş oyuncu, dinlenmek için de soluğu bir İtalyan restoranında aldı. 

Üç ay önce barınaktan sahiğlendiği 'Çangu' isimli köpeğini kucağında tutan Burcu Özberk, bir görevlinin yanına gelip "Köpeği çantasına koymazsanız size servis veremeyiz" demesiyle neye uğradığını şaşırdı.

Hoş oyuncu, açık bir alanda olduklarını ve köpeğinin kucağında durduğunu söylese de yine de servis alamadı.

Bunun üstüne ünlü İtalyan restoranından ayrılan Burcu Özberk, "Fazla severek geldiğim mekan, beni hayal kırıklığına uğrattı. Açık alanda oturduğum halde 'Köpeği çantasına koymazsanız servis veremeyiz' dedi şube müdürü. Umarım bu kararınızı gözden geçirirsiniz. Uslup ve girişim fazla fena" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

SOSYAL AĞ BÖLÜNDÜ

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Özberk'in başına gelen, sosyal medyayı da ikiye böldü. Hoş oyuncuya köpek sahibi sevenlerinden de "Açık alanda, sahibinin kucağındaki bir köpeğin kime ne zararı olacak?" şeklinde yardım mesajları geldi.

Bazıları ise "Benim yemek yediğim yerde köpeğin çantada durması içten karar. Köpeklerle benzer yerde yemek yemek zorunda değiliz" gibi yorumlarda bulundu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum