Bursa'da cinnet getiren güvey nefret edilen şey saçtı! Kurşun yağdırıp intihar etti: Ölü ve yaralılar var haberi

Bursa'da cinnet getiren güvey nefret edilen şey saçtı! Kurşun yağdırıp intihar etti: Ölü ve yaralılar var, Gündem Haberleri.

Bursa'da cinnet getiren güvey nefret edilen şey saçtı! Kurşun yağdırıp intihar etti: Ölü ve yaralılar var haberi
05 Şubat 2022 - 13:23
Bursa'da cinnet getiren güvey nefret edilen şey saçtı! Kurşun yağdırıp intihar etti: Ölü ve yaralılar var, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

BURSA'nın İnegöl ilçesinde boşanma aşamasında olduğu eşinin ailesinin evini basan şahıs, silahla kurşun yağdırıp daha sonra intihar etti. Olayda evde yer alan 4 birey yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Serap Gül Görel (35), eşi Bayram Görel'den (35) boşanma kararı aldı. Serap Gül Görel, Yeni Mahalle Irk Caddesi'nde yer alan sitede ikamet eden ailesinin yanında taşındı. İddiaya göre çocuklarını görmek için adrese gelen coşmuş damat Bayram Görel, kapı açıldığında tabancasıyla evdekilere kurşun yağdırdı.

Kurşunların isabet ettiği Görel'in kayınbabası Cevdet Cantürk (63), eşi Serap Gül Görel (35), kaynanası Şaziye Cantürk (56) ve kayınbiraderi Muhammet Enes Cantürk (25) yaralandı. 4 kişiyi yaralayan Bayram Görel, sonra aynı silahı kafasına dayayıp ateşledi. İhbar üstüne durum yerine fazla sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.



5 yaralı var
5 yaralı durum yerine sevk edilen ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bayram Görel yapılan bütün müdahalelere karşın kurtarılamazken, kayınbaba Cevdet Cantürk ise ameliyata alındı. Diğer 3 yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bursa'da cinnet getiren güvey nefret edilen şey saçtı! Kurşun yağdırıp intihar etti: Ölü ve yaralılar var, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum