Bursa'da metrelerce kuyruk oluştu! Eksi 10 derecede bu çeşmeye akın ettiler haberi

Bursa'da metrelerce kuyruk oluştu! Eksi 10 derecede bu çeşmeye akın ettiler, Gündem Haberleri.

Bursa'da metrelerce kuyruk oluştu! Eksi 10 derecede bu çeşmeye akın ettiler haberi
05 Şubat 2022 - 13:24
Bursa'da metrelerce kuyruk oluştu! Eksi 10 derecede bu çeşmeye akın ettiler, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

BURSA Uludağ'da oteller bölgesinde çeşmeden su doldurmak isteyen vatandaşlar dondurucu soğukta saatlerce sıra bekliyor.

Uludağ oteller bölgesinde yer alan Ayı çeşmesinin suyu lezzeti ve kalitesiyle damaklarda unutulmaz tat bırakıyor. Bu suyun lezzet ve kalitesini bilenler bidonlarını kapıp eksi 10 dereceyi bulan soğukta saatlerce su yüklemek için bekliyor. Soğuktan etkilenen bir takım vatandaşlar ise su doldurmadan geri dönüyor. Çeşmenin ara sıra kesilip her yerde akması ve suyunun eksik olması sebebiyle millet uzun vakit su doldurmak için bekliyor. Su dolduranlar soğuk havaya rağmen bu lezzetli sudan vazgeçmiyor. 1 metreyi geçkin karın olduğu bölgede derin dondurucu soğuk etkili oluyor.

Bu suyun kalitesini bildikleri için su doldurmaya geldiklerini açıklayan vatandaşlar, "Oteller bölgesinde bulunan Ayı çeşmesinin suyu fazla nitelikli. Bu suyun lezzetini bölge vazgeçemiyor. Burası kent merkezine 30 kilometre uzaklıkta, buraya gelip su dolduruyoruz. Uludağ'da kar var, hava sıcaklığı da 5-10 derece arasında değişiyor. Derin Dondurucu bir soğuk var, buna karşın üşüsek de su dolduruyoruz" dedi.

Bursa'da metrelerce kuyruk oluştu! Eksi 10 derecede bu çeşmeye akın ettiler, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum