Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığından, Kur'an kursunda dayak iddiasına açıklama

Büyükçekmece’de bulunan bir Kuran kursunda çekildiği iddia edilen ve sosyal medyada tepkilere neden olan görüntülerle ilgili Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, şüphelinin 25 Şubat’ta tutuklandığını açıkladı.

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığından, Kur'an kursunda dayak iddiasına açıklama
11 Mart 2023 - 10:57
Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığından, Kur’an kursunda dayak iddiasına açıklama, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Büyükçekmece’de bulunan bir Kuran kursunda çekildiği iddia edilen ve sosyal medyada tepkilere neden olan görüntülerle ilgili Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, şüphelinin 25 Şubat’ta tutuklandığını açıkladı.
Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 25 Şubat’ta gözaltına alınan şüpheli Sedat Çomak çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince ‘kasten yaralama’ suçundan tutuklandığı açıklandı. Şüpheli Sedat Çomak emniyetteki ilk ifadesinde çocukların kendisiyle dalga geçtikleri için dövdüğünü söyledi. Tutuklanan şüpheli cezaevine gönderildi.

Detaylı bir şekilde, Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığından, Kur’an kursunda dayak iddiasına açıklama başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum