Büyükçekmece'deki esrarengiz kazıdan dehşet çıktı! Uyuşturucu Baronu Baybaşin Ailesi diri diri kepçeyle gömmüş haberi

Büyükçekmece'deki esrarengiz kazıdan dehşet çıktı! Uyuşturucu Baronu Baybaşin Ailesi diri diri kepçeyle gömmüş, Gündem Haberleri.

Büyükçekmece'deki esrarengiz kazıdan dehşet çıktı! Uyuşturucu Baronu Baybaşin Ailesi diri diri kepçeyle gömmüş haberi
06 Şubat 2022 - 10:26
Büyükçekmece'deki esrarengiz kazıdan dehşet çıktı! Uyuşturucu Baronu Baybaşin Ailesi diri diri kepçeyle gömmüş, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

İSTANBUL Büyükçekmece'de polisin günlerce süren gizemli kazısının altından kan donduran bir infaz çıktı. Uyuşturucu kaçakçısı Baybaşin ailesine çalışan polislerin gözaltına alıp aileye teslim ettiği Murat Kartal'ın, Baybaşin ilesi kadar diri diri kepçeyle gömüldüğü ortaya çıktı.

İstanbul Büyükçekmece'de geçen aydan beri kayıp olan Murat Kartal'ın cesedinin aranmasıyla ilgili yürütülen soruşturmada çarpıcı ayrıntı ortaya çıktı. Uyuşturucu iddiaları sebebiyle sık sık gündeme gelen Baybaşin Ailesi üyelerinden müteahhit Edip Fırat'ı 23 Aralık 2015'te öldürmekten tutuklanıp 2022'de tahliye edilen Kartal, 20 Ocak'tan bu yandan kayıptı.

İki polis memuru evinde gözaltına alıp kelepçe taktı
Soruşturma dahilinde, polis memurları Erdem Öntürk ve Fatih Erkuş'un, 20 Ocak 2021'de Kartal'ı Maltepe'deki evinden kelepçe takarak kendi araçlarına aldıkları, "Karakola gidiyoruz" diyerek götürdükleri belirlendi.

Gayrettepe'ye götürüyoruz diye Başbaşinler'e götürdüler
Kartal'ın da ailesine "Gayrettepe'ye gidiyoruz" dediği kaydedildi. Oysa zanlılar, Kartal'ı karakola değil, İstanbul Yargı Sarayı yakınlarında yer alan Edip Fırat'ın amcası Yavuz Yavuztürk ve yanındakilere teslim etti.

Kelepçeli olması canlı canlı gömüldüğünü...
Kartal'ın da buradan Beylikdüzü'ndeki köşke götürüldüğü ve burada öldürüldüğü değerlendiriliyor. Cesedin kelepçeli olması canlı canlı gömüldüğü ihtimalini güçlendirdi.

2'si polis 7 kişi tutuklandı
Köşk ve çevresinde arama çalışmaları sürerken Kartal'a ait olduğu ve kriminal incelemesi halen süren kan örnekleri ile bir adet ayakkabı da ele geçirilmişti. Soruşturma zarfında 9 kişi gözaltına alınırken, arasında 2 polisin de olduğu 7 şüpheli esir bulunuyor.

Büyükçekmece'deki esrarengiz kazıdan dehşet çıktı! Uyuşturucu Baronu Baybaşin Ailesi diri diri kepçeyle gömmüş, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum