Cengiz Holding'den deprem seferberliği

Dün sabah saatlerinden itibaren afet koordinasyon ekibini toplayan Cengiz Holding; grup şirketleri ve iştirakleriyle birlikte deprem bölgelerine destek için harekete geçti. Valilikler, AFAD ile kamu kurum ve kuruluşlarıyla koordineli bir şekilde çalışan Cengiz Holding, bölgeye iş makinesi, ekipman, araç, teknik ekip ve kurtarma ekibi desteği sağladığını duyurdu.

Cengiz Holding'den deprem seferberliği
07 Şubat 2023 - 14:57
Cengiz Holding’den deprem seferberliği, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Dün sabah saatlerinden itibaren afet koordinasyon ekibini toplayan Cengiz Holding; grup şirketleri ve iştirakleriyle birlikte deprem bölgelerine destek için harekete geçti. Valilikler, AFAD ile kamu kurum ve kuruluşlarıyla koordineli bir şekilde çalışan Cengiz Holding, bölgeye iş makinesi, ekipman, araç, teknik ekip ve kurtarma ekibi desteği sağladığını duyurdu.

Cengiz Holding, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen depremin ardından afetzedelere destek olabilmek için afet koordinasyon ekibini topladı. Grup şirketleri Eti Bakır, Eti Alüminyum, Cengiz Enerji, Cengiz İnşaat ve iştirakleri Kalehan Enerji, İGA, Boğaziçi Elektrik Dağıtım (BEDAŞ), Çamlıbel Elektrik Dağıtım (ÇEDAŞ), Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) ve Meram Elektrik Dağıtım (MEDAŞ) ile arama ve kurtarma çalışmalarına destek olan Cengiz Holding, Valilikler, AFAD ve kamu kurum ve kuruluşlarıyla koordineli şekilde çalışmalarına devam ediyor.

Yapılan açıklamaya göre, deprem bölgelerine iş makineleri, ekipman ve araç desteği sağlayan Cengiz Holding, bu araçları kullanacak teknik ekip ile maden işletmelerinde çalışan uzman kurtarma ekiplerini de deprem bölgelerine sevk etti. Şu ana kadar deprem bölgesine 20 ekskavatör, 5 vinç, 45 kamyon, 13 4X4 araç, 5 sepetli araç, 2 yakıt tankeri, 2 looder, 2 babcot, 5 lastikli yükleyici, 4 ışık kulesi, 25 lowbed, 66 jeneratör, 10 trafo direği, 40 projektör ve çok miktarda insani yardım malzemesi gönderilirken ilk aşamada AFAD’a 1,5 milyon TL’lık bağışta bulunuldu. 368 arama kurtarma ekibine ek olarak iş makineleri için gerekli şoför, mühendis, formen, operatör gibi teknik ekipten oluşan 180 kişi ile destek verilen deprem bölgesinde teknik ekipman dışında insani yardım çalışmalarını da hızlandıran Cengiz Holding, giysi, ısıtıcı ve battaniyeden oluşan 30 bin parça eşyayı deprem bölgesine sevk etti. Açıklamada ayrıca, "Bölge halkının üzüntüsünü paylaştığımızı ve yardımlarımızın devam edeceğini kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi.

Detaylı bir şekilde, Cengiz Holding’den deprem seferberliği başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum