Cübbeli Ahmet Hoca'ya domuz kalbinden nakil soruldu

Cübbeli Ahmet Hoca'ya domuz kalbinden nakil soruldu, Domuzdan alınan kalp başta bir insana nakledilmişti.

Cübbeli Ahmet Hoca'ya domuz kalbinden nakil soruldu
11 Ocak 2022 - 16:12
Cübbeli Ahmet Hoca'ya domuz kalbinden nakil soruldu,

Domuzdan alınan kalp başta bir insana nakledilmişti. Konuyla ilgili Cübbeli Ahmet Öğretmen olarak aşina Ahmet Mahmut Meşhur'den İslami bakış istendi.

Cübbeli Ahmet Öğretmen olarak tanınan Ahmet Mahmut Meşhur, dünyanın konuştuğu ABD'de dünyada başta genetiği değiştirilmiş bir domuzdan alınan kalbin insana nakledilmesini yorumladı.

‘Cübbeli Ahmet Öğretmen ’ Odatv ’ye yaptığı yorumunda “Domuz pisliğin ta kendisidir. Tüyünü dahi uygulamak Kuran ’da caiz değildir.” dedi.

Sözlerini şöyle sürdürdü: “Eğer diğer bir alternatif varsa ve kullanılmıyorsa caiz değildir. Başka alternatif yoksa zoraki olarak kullanılabilir.” diye konuştu.

Bu olayda adı geçen kişinin başka alternatifi olmadan organı kabul etmesi istisnadır diyen Meşhur, “Bu koşul yaşam memat meselesidir estetik vesvese olmadığı için makul” diye konuştu.

Olay neydi?

ABD ’deki Maryland Üniversitesi Tıp Merkezi'nde görevli doktorlar, yürek rahatsızlığı olan kişiye domuz kalbi nakledildi. Alınan özel izinle yapılan ameliyatın 7 saat sürdü. Nakil yapılan 57 yaşındaki David Bennett'ın de sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Cübbeli Ahmet Hoca'ya domuz kalbinden nakil soruldu, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum