Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye büyükelçilerle röportaj tepkisi haberi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye büyükelçilerle röportaj tepkisi, Gündem Haberleri.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye büyükelçilerle röportaj tepkisi haberi
31 Ocak 2022 - 00:19
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye büyükelçilerle röportaj tepkisi, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'ye büyükelçi tepkisinde bulunarak, "İktidara dışarı giden yolun sandık yerine tanıdık olmayan devletlerin kapısında aranmasını, demokrasimiz adına fazla tehlikeli görüyoruz." açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Trabzon'da AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

"Bu harikulade buluşma için Trabzon İl Teşkilatı'na, milletvekillerine, gençlik ve bayan kollarımıza teşekkür ediyorum. İşte bu gençlik hiçbir partide olmayan bir gençlik. Hazırlıklarımızı kimseye prim vermeden TEKNOFEST gençliği olarak yola devam edeceğiz. Türkiye'ye daha fazla yatırım kazandırarak, ülkemizi daha güçlendirerek geçmiştekilerin emanetlerine hakkıyla sahip çıkıyoruz.

Dün Giresun'daydık. İnşasını tamamladığımız afet konutlarını, meslek yerlerini Giresunlu kardeşlerimizin istifadesine sunduk. Vatandaşlarımıza laf verdiğimiz gibi su baskını felaketinin yaralarını en kısa sürede sarmayı başardık.

Türkiye'ye her gün daha pozitif yatırım kazandırarak, güçlendirerek, geçmişteki büyüklerimizin emanetine hakkıyla sahip çıkıyoruz.

İnsanlarımızı enflasyona ezdirmeme sözünü tuttuk
Salgın şartlarına karşın yeni iş kapısı oluşturduk. En Az ücretten memur ve emeklilerin maaşlarında yaptığımız artışlara kadar her alanda  insanlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü tuttuk. Döviz kurundaki balonu söndürürken muhalefetin istismar araçlarını ellerinden aldık.

Küresel ölçekli yaşanan çok önemli sıkıntılara rağmen Türkiye'yi tarihinin en büyük yatırım hamleleriyle tanıştırıyoruz . Çıktığımız kutlu yolculukta tam 20 yıldır kararlılıkla yürütüyoruz. Türkiye'yi tarihinin en büyük yatırım hamleleriyle buluşturmaya devam ediyoruz.

İktidara giden yolun sandık yerine yabancı devletlerin kapısında aranmasını, demokrasimiz namına çok tehlikeli görüyoruz.

Milletlerinin hak ve hukukunu müdafaa etmek için görevlendirilen büyükelçilerin muhalefetçe arzuhal makamına dönüştürülmesi Türkiye'nin bağımsızlığı adına korkunç

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye büyükelçilerle röportaj tepkisi, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum