Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'Hadi inşallah' diyen editör işten çıkarıldı haberi

Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'Hadi inşallah' diyen editör işten çıkarıldı, Gündem Haberleri.

Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'Hadi inşallah' diyen editör işten çıkarıldı haberi
06 Şubat 2022 - 06:24
Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'Hadi inşallah' diyen editör işten çıkarıldı, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

Karar Gazetesi, koronavirüse yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında "Hadi İnşallah" biçiminde tweet atan editörü Özge Kar'ın işine son verdiğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın koronavirüs testi artı çıktı. Koronavirüse yakalandığı sosyal ağ hesabından duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türk siyasetçilerden ve dünya liderlerinde peş peşe geçmiş olsun mesajları gelirken, Karar Gazetesi editöründen imalı bir mesaj geldi.

"Hadi inşallah" dedi
Karar gazetesinin internet editörü Özge Kar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurduğu tweetini alıntılayarak "Hadi İnşallah" ifadesini kullandı. Yayımcı Kar, daha sonra gelen tepkiler üstüne tweeti silerek hesabını kapattı.

Karar Gazetesi özür diledi
Karar Gazetesi yaptığı açıklamada, editörün işine hemen son verildiğini duyurarak kamuoyundan özür diledi.

"İşine son verildi"
Gazete, sosyal ağ platformu Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “3 aydır internet sitemizde çalışan bir personelin kendi kişisel Twitter hesabından Sayın Cumhurbaşkanı ’nın rahatsızlığıyla ilgili yaptığı çirkin paylaşımı asla tasvip etmiyoruz. İlgili kişinin derhal işine son verildiği bilgisini ve arkadaşça üzüntümüzü kamuoyuna duyururuz.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'Hadi inşallah' diyen editör işten çıkarıldı, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum