Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin'in görüşmesi sona erdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasındaki görüşme Rusya'nın Soçi kentinde sona erdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin'in görüşmesi sona erdi
05 Ağustos 2022 - 20:02
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin’in görüşmesi sona erdi, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasındaki görüşme Rusya'nın Soçi kentinde sona erdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında Suriye'deki durum ve Ukrayna'nın dünya pazarlarına tahıl sevkiyatı anlaşmasının detaylarına ilişkin görüşme Rusya'nın Sochi kentinde tamamlandı. Yaklaşık 4 saat süren görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyet, Soçi'deki Rus Sonatoryum binasından ayrılarak Soçi Uluslararası Havalimanı'ndan Türkiye'ye dönüş yolculuğuna başladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Rusya'nın Soçi kentinde gerçekleştirdiği ikili görüşme öncesi yaptığı basın açıklamasında, "Suriye'deki gelişmeleri almak bölgeyi rahatlatacak" ifadelerini kullandı.

Detaylı bir şekilde, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin’in görüşmesi sona erdi başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum