Demet Akalın'dan üzücü açıklama: "5 profesör gezdim, tedavi görüyorum"

Habertürk'ten Iftihar Aydın'ın haberine göre hem migren tedavisi gördüğünü gösteren 50 yaşındaki şarkıcı Demet Akalın, "Tansiyonum düştü, diyetteyim, başım dönüyor.

Demet Akalın'dan üzücü açıklama: "5 profesör gezdim, tedavi görüyorum"
28 Mayıs 2022 - 20:41

Habertürk'ten Iftihar Aydın'ın haberine göre hem migren tedavisi gördüğünü gösteren 50 yaşındaki şarkıcı Demet Akalın, "Tansiyonum düştü, diyetteyim, başım dönüyor. 1.5 aydır migren tedavisi görüyorum. Onun için fazla kortizon kullandım, haliyle biraz kilo aldım. 100 kilo olayım, yeter ancak şu ağrılardan kurtulayım. 5 profesör gezdim!" dedi.

Kortizonlu ilaçların ardındaki oksijen tedavisine başladığını ifade eden Demet Akalın, son dönemde kapalı sahne kıyafetleri seçim etmesinin nedeninin de aldığı kilolar olduğunu açıkladı.

Ünlü ad, konuyla ilgili, "Kızlar çok fantastik giyiniyorlar ama sağlık daha manâlı. Düşmanım yok lakin Allah kimsenin başına böyle bir sancı vermesin!" biçiminde konuştu.

öte yandan Demet Akalın'ın 2017 yılında yayınlanan "Kulüp" adlı şarkısı, Trabzonspor'un üstünlük kutlamalarında tekrar gündeme gelmişti.

Şarkının başarısından nedeniyle sevinç duyduğunu ifade eden Akalın, espriyle karışık Eurovision'a katılabileceğini söyledi. Meşhur popçu, "Trabzon'da onu zihin edeni bulmak gerekli. Ozan'a (Doğulu) söylüyorum 'Şarkıyla ilgili bir şeyler yapalım.' diye. Hatta 'Eurovision bile yapalım.' diyorum. Ozan 'Fazla uçma istersen.' diyor. İngilizcem olsa ola ki katılırım. Şarkı o kadar büyük bir şarkıydı ancak 4 sene geçti tekrar patladı. Trabzon'da garip heyecanlandım. Bodrum'a gidiyorum herkes yolumu çeviriyor. İstanbul'da da o kadar... Ne kadar fazla Trabzonsporlu varmış!" diye konuştu.

Akalın, hem Aleyna Tilki ile arasına yaşanan 'dünya starlığı' polemiğine de değindi. Tilki'yi sevdiğini vurgulayan Demet Akalın'a, Aleyna Tilki'nin "Benim dünya starlığımı konuşalım." sözlerinin hatırlatılması üstüne ünlü şarkıcı, "Ben fazla isterim fakat dünya starı falan olmaz! Bir tane var o da Tarkan. Bizden başka dünya starı çıkmaz. Gerçeği kabullenelim." ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum