Denizli'de genç bayan evinde ölü bulundu! Cesedin yanında emrindeki yandan dizilmiş 10 'dan artı... haberi

Denizli'de genç bayan evinde ölü bulundu! Cesedin yanında emrindeki yandan dizilmiş 10 ’dan artı..., Gündem Haberleri.

Denizli'de genç bayan evinde ölü bulundu! Cesedin yanında emrindeki yandan dizilmiş 10 'dan artı... haberi
31 Ocak 2022 - 20:25
Denizli'de genç bayan evinde ölü bulundu! Cesedin yanında emrindeki yandan dizilmiş 10 ’dan artı..., Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

DENİZLİ'den kısa zaman önce Antalya ’ya taşınan 24 yaşındaki genç bayan, yalanız yaşadığı tek odalı evinde ölü olarak bulundu. Polis, uyuşturucu madde kullanımı ihtimali üzerinde dururken, cesedin yanında ise 10 ’dan pozitif sayıda kavramak olduğu öğrenildi.

Olay, 22.30 sıralarında Yeşildere Mahallesi 1166 sokak üzerindeki müstakil bir evde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, tek gözlü evde yalnız yaşamış Ayşegül T.'nin (24) yerde dingin yattığını fark eden konut sahibi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın arkasından olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Eve gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Ayşegül T.'nin hayatını kaybettiği saptandı.

Polis olayla ilgili analiz başlatırken, genç kadının uyuşturucu madde kullanımı yüzünden öldüğü ihtimali üstünde duruluyor. Genç kadının cesedinin yanında anında yanında ise tabi yandan dizilmiş 10 ’dan artı sayıda anlayışlı olmak olduğu öğrenildi. Bir vakit önce Denizli ’den Antalya ’ya geldiği öğrenilen Ayşegül T.'nin cansız bedeni durum yeri çözümleme ekipleri ve savcı incelemesinin peşinde otopsi için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma açıldı.

Denizli'de genç bayan evinde ölü bulundu! Cesedin yanında emrindeki yandan dizilmiş 10 ’dan artı..., başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum