Depremde hayatını kaybeden astsubay ve ailesi Denizli'de defnedilecek

Gaziantep’te çöken binanın altında kalarak hayatını kaybeden jandarma astsubay ve ailesi, Denizli’de son yolculuğuna uğurlanacak.

Depremde hayatını kaybeden astsubay ve ailesi Denizli'de defnedilecek
11 Şubat 2023 - 16:44
Depremde hayatını kaybeden astsubay ve ailesi Denizli’de defnedilecek, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Gaziantep’te çöken binanın altında kalarak hayatını kaybeden jandarma astsubay ve ailesi, Denizli’de son yolculuğuna uğurlanacak.
Gaziantep’in İslahiye ilçesindeki depremde oturdukları binanın enkazı altında kalan Jandarma Astsubay Üstçavuş Emre Yalçın, eşi Tuğba Yalçın ve kızları Alya Yalçın hayatını kaybetti. Memleketi Denizli olan baba Emre Yalçın’ın Gaziantep-İslahiye Jandarma Komando Tabur Komutanlığında görevli olduğu öğrenildi.
Acı haberi alan aile gözyaşlarına boğulurken, cenazeler 12 Şubat’ta saat 11.00’de Merkezefendi Gümüşler Mezarlığı’na defnedilecek.
Depremde hayatını kaybeden astsubay ve ailesi Denizli’de defnedilecek

Detaylı bir şekilde, Depremde hayatını kaybeden astsubay ve ailesi Denizli’de defnedilecek başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum