Depremin 42. saatinde enkazdan sevindiren haber: 4 yaşındaki Beyza sağ olarak kurtarıldı

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede çok sayıda bina hasar gördü ve yıkıldı. Ekipler depremin hemen ardından kurtarma çalışmalarına başladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri depremin 42. saatinde Beyza isimli 4 yaşlarındaki kız çocuğunu enkazdan sağ olarak çıkardı.

Depremin 42. saatinde enkazdan sevindiren haber: 4 yaşındaki Beyza sağ olarak kurtarıldı
07 Şubat 2023 - 22:46
Depremin 42. saatinde enkazdan sevindiren haber: 4 yaşındaki Beyza sağ olarak kurtarıldı, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede çok sayıda bina hasar gördü ve yıkıldı. Ekipler depremin hemen ardından kurtarma çalışmalarına başladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri depremin 42. saatinde Beyza isimli 4 yaşlarındaki kız çocuğunu enkazdan sağ olarak çıkardı.
Detaylı bir şekilde, Depremin 42. saatinde enkazdan sevindiren haber: 4 yaşındaki Beyza sağ olarak kurtarıldı başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum