Dicle Elektrik'ten Diyarbakır ve Batman'daki aydınlatma saha denetimi ile ilgili açıklama

Dicle Elektrik, TEDAŞ tarafından Diyarbakır ve Batman’da 23-31 Ocak tarihleri arasında yapılacak aydınlatma saha denetimi nedeniyle armatürlerin gündüz saatlerinde de devrede olacağını duyurdu.

Dicle Elektrik'ten Diyarbakır ve Batman'daki aydınlatma saha denetimi ile ilgili açıklama
23 Ocak 2023 - 11:56
Dicle Elektrik’ten Diyarbakır ve Batman’daki aydınlatma saha denetimi ile ilgili açıklama, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Dicle Elektrik, TEDAŞ tarafından Diyarbakır ve Batman’da 23-31 Ocak tarihleri arasında yapılacak aydınlatma saha denetimi nedeniyle armatürlerin gündüz saatlerinde de devrede olacağını duyurdu.
Dicle Elektrik, TEDAŞ tarafından Diyarbakır ve Batman’da 23-31 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek aydınlatma saha denetimi ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada; “Dicle Elektrik sorumluluk sahasında bulunan Diyarbakır ve Batman il merkezleriyle ilçelerindeki aydınlatma tesisatlarında TEDAŞ Bölge Müdürlüğü ekiplerince 23 - 31 Ocak 2023 tarihleri arasında gündüz saatlerinde aydınlatma saha denetimi yapılacaktır. Bu sebeple, denetim süresince cadde ve sokaklarda gündüz saatlerinde yanan aydınlatma armatürleri olacaktır” ifadeleri kullanıldı.
Açıklamada; denetimin sona ermesinin ardından söz konusu il ve ilçelerdeki aydınlatma şebekelerinde normal çalışma düzenine dönüleceği belirtildi.

Detaylı bir şekilde, Dicle Elektrik’ten Diyarbakır ve Batman’daki aydınlatma saha denetimi ile ilgili açıklama başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum