Dikkat hemen şimdi geldi! Dikkat edin fazla kaslı olacak haberi

Dikkat hemen şimdi geldi! Dikkat edin fazla kaslı olacak, Gündem Haberleri.

Dikkat hemen şimdi geldi! Dikkat edin fazla kaslı olacak haberi
21 Ocak 2022 - 17:02
Dikkat hemen şimdi geldi! Dikkat edin fazla kaslı olacak, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

 Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğü, Antalya için çok kaslı yağış uyarısı yaptı. Beklenen yağışın, yüksek kesimlerde yoğun kar biçiminde olacağı belirtildi.

Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğü, Antalya'da 21 Ocak Cuma günü gecesi itibarıyla başlayacak adaleli yağış ile kar yağışının doğu ilçeleri Serik, Manavgat, Alanya, Gazipaşa, Akseki, İbradı ve Gündoğmuş'ta etkin olacağını belirtti. Yağışların, 23 Ocak Pazar günü sabah saatlerine değin kıyı kesimlerde sağanak ve gök şamatacı sağanak olarak çok kuvvetli ve metrekareye 51-100 kilogram, 1000 metre ve üzeri rakımlarda ise yoğun kar şeklinde olacağı kaydedildi. 

Kuvvetli yağış ve yüksek kesimlerdeki kar yağışının neden olabileceği, öncelikle Antalya'yı Konya'ya bağlayan kara yolu ve geçitlerde buzlanma ile dona yan ulaşımda aksamalar, ani su baskını, sel, yıldırım, dolu yağışı, anafor oluşma riski ve yağış hemencecik adaleli rüzgar ve fırtına gibi olumsuzlara aleyhinde itinalı ve itinalı olunması istendi.

Dikkat hemen şimdi geldi! Dikkat edin fazla kaslı olacak, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum