Dışarı çıkmak isteyen kızını tekme tokat dövdü! Bakın ne cinayet verildi haberi

Dışarı çıkmak isteyen kızını tekme tokat dövdü! Bakın ne cinayet verildi, Gündem Haberleri.

Dışarı çıkmak isteyen kızını tekme tokat dövdü! Bakın ne cinayet verildi haberi
01 Şubat 2022 - 12:29
Dışarı çıkmak isteyen kızını tekme tokat dövdü! Bakın ne cinayet verildi, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

KAYSERİ'de, dışarı çıkmak isteyen kızı S.A.'yı darbettiği suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Ali A., 150 adli gün karşılığı 3 bin TL para cezasına çarptırıldı.

Olay, geçen sene 20 Kasım'da, Kocasinan ilçesinde meydana geldi. İddiaya kadar S.A., babası Ali A.'dan dışarı çıkmak için izin istedi. Babanın "Hayır" cevabı üstüne kızı ile aralarında tartışma çıktı. Ali A., kızı S.A.'yı tekme ve tokat ile dövdü. Kızının şikayetçi olması üzerine Ali A. hakkında 'yaralama' suçundan dava açıldı.  

Kayseri 12'nci Asliye Canice Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasında davalı Ali A. ile kızı S.A. hazırlanmış bulundu. Kızının daha sonra şikayetinden vazgeçtiği davada Ali A., suçsuz olduğunu belirterek, "Muhakkak kızımı darbetmedim, beraatimi istiyorum" dedi.

Davacı olmadığını söyleyen S.A. ise "Dışarı çıkmak istedim. Babam izin vermedi. Aramızda da sözlü ağız dalaşı oldu. Davacı değilim. Darbetmedi" diye konuştu. Duruşma hakimi, davalı Ali A.'yı 'yaralama' suçundan 150 adli gün karşılığı 3 bin TL para cezasına çarptırarak, cezasını da ertelemedi.

Dışarı çıkmak isteyen kızını tekme tokat dövdü! Bakın ne cinayet verildi, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum