Diyarbakır annelerinin eylemi bir uçtan bir uca bir aile daha evladına kavuştu haberi

Diyarbakır annelerinin eylemi bir uçtan bir uca bir aile daha evladına kavuştu, Gündem Haberleri.

Diyarbakır annelerinin eylemi bir uçtan bir uca bir aile daha evladına kavuştu haberi
21 Ocak 2022 - 18:04
Diyarbakır annelerinin eylemi bir uçtan bir uca bir aile daha evladına kavuştu, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

Diyarbakır'da HDP İl Başkanlığı binası önünde oturma eylemi yapan bir aile daha terör örgütü PKK'dan kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan evladına kavuştu.

HDP il binası önünde 28 Aralık 2021'de oturma eylemine katılan anne Adla ve baba İbrahim Yıldırım'ın, 8 sene önce kandırılarak dağa götürülen oğulları Mehmet Akif Yıldırım, İl Jandarma Komutanlığı ve İstihbarat Komutanlığının ikna çalışmaları sonucu dün Şırnak'ta emniyet güçlerine teslim oldu.

Müjdeyi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan alan Yıldırım çifti, Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki tarihi İçkale'de düzenlenen buluşmada 8 sene daha sonra kavuştukları oğulları Mehmet Akif'e sarıldı, gözyaşı döktü.

Duygulu anlar yaşayan baba Şimşek, "Allah devletimizden razı olsun. Cumhurbaşkanımız, jandarma teşkilatımız, emeği geçen herkesten Allah razı olsun. İnşallah tüm aileler çocuklarına kavuşur." dedi.

34 aile evladına kavuşmuş oldu
Yıldırım ailesinin de evladına kavuşmasıyla uğruna oturma eylemi yaptıkları çocuklarını terörün pençesinden kurtaran aile sayısı 34'e yükseldi.

Diyarbakır annelerinin eylemi bir uçtan bir uca bir aile daha evladına kavuştu, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum