Döşemealtı'nın gençlerinden zirveye yakın takip

Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü U-18 Takımı, ligin 9’ncu haftasında Antalya DSİ Spor’u 3-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Döşemealtı'nın gençlerinden zirveye yakın takip
09 Kasım 2022 - 11:57
Döşemealtı’nın gençlerinden zirveye yakın takip, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü U-18 Takımı, ligin 9’ncu haftasında Antalya DSİ Spor’u 3-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.
Şampiyonluk parolasıyla çıktıkları ligin ilk yarısını Kepez Belediyespor’un ardından ikinci sırada tamamlayan Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü U-18 Takımı son hafta karşılaştığı Antalya DSİ Spor maçını 3-0 kazandı. 22.dakikada Ferhat attığı golün ardından daha baskılı oynayan Döşemealtı takımı 44’ncü dakikada Hüseyin İlkan’ın golüyle 2-0 öne geçti. 61’nci dakikada Ferhat kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü atarak skoru belirledi. Bu maçla ilk yarı tamamlanırken Döşemealtı takımı 22 puanla ligi ikinci sırada tamamlayarak zirve takibini sürdürdü. Kırmızı-siyah-beyazlı takım 12 Kasım Cumartesi saat 13.00’da, ikinci yarının ilk maçında Beymelek Belediyespor ile Zeytinköy 3 numaralı sahada karşıya gelecek.
Başarılı bir ilk yarı geçirdiklerini söyleyen Sportif Direktör Abdullah Tanyolaç, “Kulüp olarak çok büyük bir aileyiz. A Takım, Genç takımımız ve altyapı takımlarımız kenetlenmiş ve başarıya odaklanmış durumdalar. Gerek sporcu ailelerimiz, gerek taraftarlarımız gerekse sporcu, antrenör ve yöneticilerimiz emin adımlarla hedeflerimize yürüyoruz ” diye konuştu.
Döşemealtı’nın gençlerinden zirveye yakın takip
Döşemealtı’nın gençlerinden zirveye yakın takip
Döşemealtı’nın gençlerinden zirveye yakın takip

Detaylı bir şekilde, Döşemealtı’nın gençlerinden zirveye yakın takip başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum