Ebru Yaşar: "Sağlık dünyanın en güzel şeyi"

Uyruk Gazetesi'nden Hüseyin Altun'un haberine göre gösterim öncesi basın mensuplarıyla konuşan meşhur ad, "Demet Akbağ'ı fazla severim.

Ebru Yaşar: "Sağlık dünyanın en güzel şeyi"
02 Mayıs 2022 - 16:02

Uyruk Gazetesi'nden Hüseyin Altun'un haberine göre gösterim öncesi basın mensuplarıyla konuşan meşhur ad, "Demet Akbağ'ı fazla severim. Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı bir oyun zaten, takım olarak da fazla severim, fazla başarılılar. Bugün de ramazanın son günleri, üstelik pandemi sürecinde öyle uzaktan kaldık oysa böyle oyunlara... Uzun zaman daha sonra geldim ben de" ifadelerini kullandı.


Yaşar, gazetecilerin "Bugün de son dinlenme günleriniz diyebiliriz. Neler söylemek istersiniz?" sorusuna ise şu cevabı verdi:

"Doğrusu 10 gün önce başladı, fazla yoğun bir konser maratonu. Evde oturduğumuz zamanların acısını çıkartacağız. Biliyorsunuz ben bacağımı kırdım; ekstra 2-3 ay bir yere çıkamadım, o yüzden fazla sıkıldım. Bu yüzden çalışarak geçmek istiyorum zamanımı. Bayramın birincil günü yavru vatan Kıbrıs, ikinci gün İstanbul, sonra da ailem ile zaman geçireceğim."

sıhhat hakkında konuşan usta, "Topuklu ayakkabı giyemiyorum, düz taban giyiyorum. Hala şişlikler var fakat önemli olan sağlık arkadaşlar; burada sohbet etmek, konuşmak manâlı. Sağlık dünyanın en hoş şeyi kendimce" açıklamasını yaptı.

"TİKTOK BENİ FAZLA SEVİYOR"

Sakatlığı sürecinde çektiği TikTok videosunun viral olmasından da bahseden Ebru Yaşar, "TikTok beni fazla seviyor. Biz bir anket yaptık benimle alakalı, dinleyici aralığı en yüksek yaş grubu 18-23. O yüzden ben onları zaten fazla seviyorum, seslenmek fakat şarkılarım onlara hitap ediyor, bu yüzden fazla mutluyum. Ayrıca eski dinleyicilerimi ihmalkârlık etmiyorum, hem de gençlerin dinlemesi mutlu ediyor beni" dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum