Ece Erken evlilikleri kaç defa evlendi oğlu Eymen'in babası kimdir? haberi

Ece Erken evlilikleri kaç defa evlendi oğlu Eymen'in babası kimdir?, Gündem Haberleri.

Ece Erken evlilikleri kaç defa evlendi oğlu Eymen'in babası kimdir? haberi
28 Ocak 2022 - 11:48
Ece Erken evlilikleri kaç defa evlendi oğlu Eymen'in babası kimdir?, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

44 yaşında olan Ece Erken geçen yaz evlendiği Avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü ile sarsıldı. Bir mekanda 2 kişi kadar 7 el ateş edilerek öldürülen Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun hayatı merak konusu oldu. Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken'in üçüncü eşidir. Ece Erken'in ilk eşi Tuncer Öztarhan, oğlu Eymen'in babası Serkan Uçar ise 2. eşidir.

Ece Erken ile 2021 yılında sürpriz bir şekilde, sade bir düğün ile evlenen Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun hamle sonucu ölümü ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. 5 birey göre Yeşilköy'de silahlı saldırıya uğrayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu durum yerinde hayatını kaybetti. Son sözler ile bana takviye edin oldu. Ölüm haberini alan Ece Erken ise sözleri ile yürek burktu. Ölen eşinin ardından 'Ben onu fazla seviyorum, nasıl yaşayacağım! dedi. Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünün gerisinde hayatı merak konusu oldu. 42 yaşında olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu aslen Rizeli ve iki kız çocuğu babası. İlk eşi Benan Kocadereli'den maceralı bir şekilde boşanan Şafak Mahmutyazıcıoğlu 2021 yılında Ece Erken ile evlenmişti. Şafak Mahmutyazıcıoğlu bugün Rize'de toprağa verilecek. 

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na 7 el silah eden 5 zanlıdan ikisi yakalandı Cinayetin nedeni milyonluk gayrimenkul satışından istenen 100 bin liralık komisyon olduğu bahis edildi.

Yeşilköy'de silahlı hücum: Eski Beşiktaş yöneticisi ve avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu saat 00.30 sıralarında Yeşilköy'de bir balıkçı restoranında kimliği süresiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu ’nun yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Ece Erken'in yürek burkan sözleri: Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun silahlı saldırıda vefat etmesi arkasından gözler eşi Ece Erken'e çevrildi. Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Bircan Bali, eski patneri Ece Erken'in acı haberin gerisinde, "Ben onu çok seviyorum, nasıl yaşayacağım!" dediğini açıkladı.

Ece Erken ile uzun süredir aşk yaşamış avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Haziran 2021'de Bodrum'da düğün masasına oturmuştu.


Sürpriz bir kararla evlenen ikili güzel haberi, "Herkese selamlama. Biz evlendik. Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik. Öncelikle ailemize, daha sonra dostlarımıza, sevenlere, yanımızda olan herkese teşekkür ederiz” mesajıyla duyurmuştu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir: Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 1980 yılında Rize'de dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Kendi hukuk bürosu olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, çoğu firmanın hukuk danışmanlığını yürüttü.

Takriben 1 sene Fikret Orman döneminde Beşiktaş Spor Kulübü'nün hukuk işlerinden sorumluluk sahibi yönetim kurulu üyeliği yaptı. Türkiye'nin önce gelen şirketlerinde hukuk danışmanlığı yapan Mahmutyazıcıoğlu, çok sayıda davada tecrübe elde etmişti. Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 2 çocuk babasıydı ve ölüm ettiğinde 42 yaşındaydı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 2021'in Haziran ayında spiker Ece Erken ile düğün masasına oturmuştu.

İlk eşi, çocuklarının annesi Benan Kocadere kimdir: 

Benan Kocadereli, Şafak Mahmut Yazıcıoğlu ’nun eski eşidir. Geçtiğimiz yaz ünlü spiker Ece Erken'le dünyaevine giren avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Benan Kocadereli ile 15 takvim evliliklerini kısa süre önce noktalamıştı. Çiftin bu evlilikten iki çocuğu var.

Kocadereli eski eşi ile henüz evliyken birlikte olduğunu öne sürdüğü Ece Erken'in oturduğu evin önüne gelerek aracının sağ ve sol aynasını kırdığını belirtip ünlü sunucuya, 10 bin TL fiziki tazminat 100 bin TL de manevi tazminat başvurusunda bulunarak dava açmıştı.

Ece Erken evlilikleri kaç defa evlendi oğlu Eymen'in babası kimdir?, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum