Eda Gürkaynak zorbalığa uğradığını açıkladı haberi

Eda Gürkaynak zorbalığa uğradığını açıkladı, Magazin Haberleri.

Eda Gürkaynak zorbalığa uğradığını açıkladı haberi
17 Mart 2022 - 19:53
Eda Gürkaynak zorbalığa uğradığını açıkladı, Magazin Haberleri. İşte o detaylar;

Yıllık Gazetesi'nin haberine tarafından önceki gün Instagram hesabından takipçilerine seslenen 1994 doğumlu genç kız, sosyal medyada sergilediği 'mükemmel' hayatının ardından bambaşka gerçeklerin yattığını kaleme aldı.

Koç Lisesi'ni başarıyla bitirdikten sonradan NYU Stern School of Business'ten 3.7 derecesiyle mezun olan Eda Gürkaynak, şu itirafları yaptı:

"Instagram'a yansıttığım mükemmel hayatın yanında ortaokulda kız arkadaşlarım kadar zorbalığa uğradım, üniversite döneminde yeme bozukluğum vardı bedenimle barışamadım, zamanında aşık olduğum adam kadar sanki yolda bırakıldım."

"BİN KERE PES ETMEK GELDİ İÇİMDEN"

Sosyetik güzel, sosyal medyada gündem olan çarpıcı itiraflarını şöyle sürdürdü:

"New York'ta yaşarken dönem dönem depresyona girip evden dışarı çıkmadım, bize dayatılmış çekicilik algısına karşısında olsam da bir takım fotoğraflarıma photoshop uyguladım, dünyanın en iyi üniversitelerinden birinden dereceyle mezun olsam da ilk işimde yetersiz hissedip tekrar tekrar tuvalette ağladım, 21 yaşımda kazandığım başlangıç maaşıyla göçebe misali yedi defa taşınıp kendi ayaklarımın üzerinde durmaya çabaladım; bin defa pes etmek geldi içimden... Hiçbir şey gözüktüğü gibi yok. Olur Ya birileri okur ve kendini iyi hisseder"

Eda Gürkaynak zorbalığa uğradığını açıkladı, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum